Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznac ze mezczyzna z ktorym mieszkamy nas nie kocha

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to ze jestesmy np na tzw przeczekanie, wiem po znajomych ludziach ze mezczyzni maja nawet dziecko z kobieta z ktora zyja ale niestety to jest tylko na chwila bo nie kochaja jej I czekaja na tzw wielka milosc, czy kobieta to wie ? a moze sie ludzi ze jest inaczej

Gość gość
Podpinam sie pod pytanie.

Gość gość
musza byc bardzo wyrachowani, az I ciezko to zrozumiec ale tacy sa, moja kolezanka zamieszkala z chlopakiem ktory ponad rok traktowal ja jak smietnik, ona ma 40 lat I sama sie dziwilam ze daje sie tak traktowac, on jej takie bzdury mowil ze 15-latka by nie uwierzyla,mysle z mial kogos na boku bo co jakis czas wylaczal tel na tygodie lub miesiace, a jak sie zjawil po jakims pol roku bez kontaktu to odrazu powiedzial ze z nia zamieszka, ona cala w skowronkach, teraz jest w ciazy, tylko problem w tym ze on kiedys jej powiedzial ze jej nie kocha, wiec nie wiadomo czy to prawda czy nie, ona powiedziala ze jak bedzie dziecko to tak latwo nie ucieknie, pytanie co on mysli? czy widzi przyszlosc z nia I dzieckiem czy jednak nie, moze to tylko na chwile...cholera wie