Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuję informacji nt meblii mammut z ikei

Polecane posty

Gość gość

ile te krzesła stoliki i taborety kosztują w ikei? Pytam,bo nie wiem jak dużo jest równica w cenie bezpośrednio w sklepie a przez internet.

Gość gość
Sprawdz sobie na stronie ikei..

Gość gość
Cena w sklepie stacjonarnym i internetowym jest taka sama, tylko że przy zakupie przez internet dolicza jest cena za przesyłkę (nie wiem ile wynosi - w zależności od odległości). Taborety kosztują 20 zł, krzesełka 40 zł, stół prostokątny 80 zł, a okrągły 100 zł. Także ceny fajne, a mebleki bardzo polecam, sama mam dla dzieci. Są lekkie, trwałe i ładne. I łatwo się je czyści, właściwie według mnie są niezniszczalne :).

Gość gość
A czym czyścić ? Bo ja nie mogę zmycia. Nawet po kredkach

Gość gość jjnb
Mój syn ma biały stolik, nie wiem z ktorej serii ale z cifem wszystko schodzi ;)

Gość gość
za zestaw na necie zapłaciłabym 115zł krzesło plus stolik plus 45zł kurier:/ to wolę pojechać i kupić bo stolik jest w sklepie za 80 a krzesło za 40

Też posiadamy krzesełko i stolik z Mammuta, również u nas ciężko doczyścić ślady kredek. Ale ogólnie polecam, wykonane stabilnie i dzieciaki je lubią:). Tylko kolorystyka do wyboru mogłaby być większa. Chcesz wiedzieć wszystko na temat zdrowego żywienia i diet? Wejdź na tego bloga http://bezdiety.blox.pl/html , a znajdziesz tam mnóstwo przydatnych porad!

Gość gość
Podobne mebelki mają na http://allinside.pl/. z tym że są lepiej wykonane i z lepszego materiału. Nie są takie porowate i łatwiej zmywać z nich farby czy ślady po kredkach. Nie chwieją się jak mamut.