Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiecie o Noxelii?

Polecane posty

Gość gość

Tu jej fotki i.imgur.com/RgUY6a2.jpg AnnaNoxelia dziś [20:45] Nie mam 4 zębów,. ale reszta jest normalna, biała AnnaNoxelia dziś [01:28] lubie obciagac czemu nie on kocha jak to robie usmiech.gif AnnaNoxelia dziś [01:17] za bardzo lubie sex...... to czasem gubi, z Witem mamy codziennie, nawet jak mam okres....... wtedy nawet fajniej, jestesmy od krwi...... AnnaNoxelia dziś [02:00] muszę komuś oddać bez wiedzy Wita masakra Serio piszę teraz dziś [02:23] Aniu ja też muszę mieć satysfakcję, pokażesz o***t przez pół minuty jak zapłacę z góry 1100 żetonów, nie jestem jednym z tych troli, podobasz mi się od dawna, szkoda, że jesteś zajęta, chociaż chcę sobie popatrzeć na ciebie bez dotykania, nie chcę cię oszukać, zaufaj mi, zaufaj ostatni raz komuś stąd, nie pożałujesz, będziesz miała 150 zł, idziesz na to, pokażesz mi o***t za 1100 żetonów? usmiech.gif Umowa stoi? Wiem, że jesteś równą dziewczyną... AnnaNoxelia dziś [02:26] dobrze to chodz tam i wejdz na priv zapale swiatlo na privie AnnaNoxelia dziś [02:27] nick aniolka gość dziś [02:27] ręce opadają, idiotka totalna. gość dziś [02:28] ja piertolę nie rób tego! AnnaNoxelia dziś [02:30] masz ustawione, wbijaj. AnnaNoxelia dziś [18:45] Mam pieniądze i stać mnie na odpukać... leczenie. O to się nie martw. Nie każdy facet jest taki żałosny jak twój wyłysiały impotent, że kobieta musi zarabiać po 10 h dziennie... AnnaNoxelia dziś [16:16] gość dziś [16:14] Teraz to jest modne, sztuczne rzęsy, sztuczna opalenizna, sztuczni znajomi na fejsbuku, sztuczne wykształcenie to i bachor może być sztuczny, nie z miłości a z igły włożony przez lekarza, odraza pechowiec.gif AnnaNoxelia wczoraj [19:22] zj****y łysy pastuch nie umie nawet dzieciaka zrobić kastrat p********y łysy kuc bez honoru lekarze muszą zapłodnienie robić bo pastuch jest ciotą a nie facetem a ta idiotka jeszcze się tym chwali smiech.gif AnnaNoxelia dziś [01:24] sławek nie umie sexu robić w wieku prawie 40 lat, jakoś wspina się, sapie i ten głos jak przy wielkim wysiłku, obleśne k***a...... k***a no taki rozciapciany kapeć bleh facet to musio byc facet jak Wit poza tym tomusiak to tam ma takie nic oflaczone mnie brzydzi to k***aaaaaaa brzydzi mnie on i ten głos nawet przy wstawaniu z kanapy taki nadwyrężony jak przy wysiłku i stękania ja piertole k***a mać k***aaaaaaa

Gość gość
AnnaNoxelia dziś nikt mnie nie lubi oprócz Wita i zwierzaków, żałuję, że jestem człowiekiem. niby są koleżanki, ale raz są aż nadto a raz ich nie ma wcale. raz pójdą ze mną do lasu na piwo a raz pieprzą o kosmetykach. tylko na jednej mogę polegać na sto procent.

Gość gość
dwie sprawy po pierwsze trzeba byc tak samo chorym i zj*****m kretynem żeby wszystkie wpisy archiwizować i potem wklejać więc dla autora mam radę, lecz się po drugie noxa jest p*****lnięta

Gość gość
większym zjebem trzeba być żeby wchodzić na te tematy, czytać to i ciągnąć to godzinami

Gość gość
a da ktoś wreszcie ten screen od‍bytu? :o

Gość gość
dzięki, miałem wytrysk z automatu, noxelia dba o higienę od/bytu tak samo jak o higienę jamy ustnej