Ciekawska12349 0 Napisano Styczeń 31, 2015 Witam. Po długim czasie zdecydowałam się na seks z kochaniem. Uproawialismy go w prezerwatywie, po czym drugi raz oralnie, bez. Nie jest to mój partner życiowy, ale raczej przyjaciel, którego szanuję i wydawało mi się, że on mnie tak samo. Jeszcze nie wiem czy to opryszczka, ale 3 dni po fakcie odczuwam pieczenie nad górną wargą, takie jakby suche usta od ciągłego oblizywania. Obawiam się, że mógł mnie zarazic. Co do samego zarażenia, to od razu pójdę do lekarza ale mam inny problem. Nie mieści mi się w głowie, że mógł zrobic to specjalnie. CZY istnieje możliwosc, że on sam nie ma świadomości, że "coś ma"? Czy zrobił to na pewno z premedytacja co dla mnie burzy wiare w ludzkosc "przesadzam oczywiscie:)". Dodam, że na ustach ani "nigdzie" nie widziałam noc szczególnego, choc tez nie przygladalam sie z uporem maniaka. Dziękuję za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2015 W mózgu tez masz wielkiego syfa dzifko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2015 są takie posty, na które nie da się odpisać.... to są jakieś żarty czy naprawdę jesteś taka głupia?:D aha opryszczka jest na wargach gębowych czy sromowych? Od kiedy istnieje górna warga sromowa, trollu?:P rozbawiłaś mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawska12349 0 Napisano Styczeń 31, 2015 opryszczka jest na wargach USTNYCH trollu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 15 Napisano Styczeń 31, 2015 nic się nie martw, usta wysuszyły się od nadmiernej eksploatacji oralnej, może nie były przyzwyczajone do tak ciężkiej pracy fizycznej:D Opryszczka nie robi się przez 3 dni. Robi się wtedy kiedy czujesz, charakterystyczne swędzenie (to swędzenie znają ludzie którzy miewają opryszczkę) i po chwili już masz. Takie dziadostwo rośnie jak szalone. Smaruj skórę wokół ust pomadką ochronną na noc, kemem nivea albo jakimś kremem regenerującym jeśli taki masz, przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 20 15 Napisano Styczeń 31, 2015 Opryszczka to nie pieczenie, tylko z******ta swędziawa, masz podrażnioną skórę wokół ust i tyle. Smaruj czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2015 hej, ja kilka lat temu mialam seks z przyjacielem, tylko raz. robilismy to w prezerwatywie, potem analnie byl seks bez gumki.Seks oralny z jego strony, on mial opryszczke na wardze. wiad omo, ze troche jego wsydzieliny otarlo sie o moje miejsca intymne. po kilku dniach moja cipka wygladala jak jedna wielka rana.Myslalam na poczatku zanim opryszczka sie pojawila ze mam grype czy wirus mnie zlapal.mialam okropny bol plecow, nie moglam chodzic bo mialam boile miesni.Pierwsze symptomy opryszczki narządów płciowych to uczucie mrowienia, swędzenia w okolicach narządów płciowych, czasami bóle nóg, pośladków, bolesne, pękające po kilku dniach pęcherzyki, z których tworzą się równie bolesne owrzodzenia skóry. u mnie wygladalo to tak: https://portal.abczdrowie.pl/opryszczka-narzadow-plciowych Rozmawialam z nim b y sie przepadal.On powiedzial ze nie wiedzial ze jest chory.Moze nie wiedzial, kto wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2015 moze ta opryszczka z jego warg przeniosla sie na moje miejsca intymne. co dziwne na moich ustach nie mialam zadnych znakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawska12349 0 Napisano Styczeń 31, 2015 Dzięki... przesadziłam z diagnozą :P Jak coś najpierw sie przebadam zanim mu cos powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach