Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość san diego

zaczynam odczuwac samotnosc

Polecane posty

Gość san diego

Jestem sama od kilku lat. Dokladnie od 4. Wtedy uwolnilam sie od zwiazku, ktory w pewnym momencie doprowadzil mnie do depresji. Przez jakis czas potem prowadzilam wycie singielki. Mialam rozne 'romanse'. Okazywalo sie, ze facetom glownie zalezy na jedym, ale jakos dobrze to znosilam. Sadzilam, ze ciagle mam czas, ze napewno kogos poznam. Przezylam tez mocne zauroczenie. Z ktorego wlasciwie dopiero teraz wychodze. Mimo, ze nie bylo to odwzajemnione uczucie, to w pewnym sensie jego obecnosc chyba zapelniala mi brak faceta. No nie wiem. Teraz Czuje sie bardziej samotna. Juz nie mam tak luznego i optymistycznego podejscia do zycia i zwiazkow. Juz przestalam wierzyc, ze kogos znajde, a raczej, ze ktos zechce mnie. Wszyscy dookola pozareczani lub w szczesliwych zwiazkach. I nie, nie chodzi mi o slub. Nie zalezy mi na tym. Chcialabym miec poprostu dobrego partnera z ktorym mozna krasc konie i uprawiac dobry seks do samego rana. Kogos kto bedzie dla mnie partnerem i przyjacielem. Ostatnio nawet kiedy chciano mnie zeswatac facet po zobaczeniu mojego zdjecia nie wychodzi z inicjatywa spotkania. Podlamalo mnie to. Zaczyna byc chyba desperatka. NAprawde zaczyna mi brakowac bliskosci. Koncze studia w tym roku. Studia ktore zawsze chcialam zrobic, a nie zabralam sie za nie odrazu po maturze. Myslalam, ze to jakos odmieni moje zycie, ale nie. Musialam sie wyzalic ;(

Gość gość
przykro nam

Gość gość
jeszcze masz czas

Gość gość
życzę Ci abyś spotkała kogoś przy kim znowu będziesz się śmiać 🌻

Gość gość
mam tak samo, ostatnio zagaduje mnie chlopak na silowni. moze cos z tego bedzie

Gość gość
W ,życiu nic nie wiadomo nigdy. Ciesz się życiem, a reszta się ułoży sama.

Gość san diego
Wmawiam sobie to od kilku lat ;( i niestety przestalam w to wierzyc