Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakuu

jaka Sukienka dla szczupłej

Polecane posty

Gość Kakuu

Hej, Mam problem z dobraniem sukienki. Mam szczupłą chłopięcą figurę,brak wcięcia w talii, ( wysoka szczupła) brak zaznaczonych bioder, szczupłe długie nogi. Jaka dobrać sobie sukienkę z odkrytymi ramionami?

Gość gość
Ten drugi link miał być http://alesukienki.pl/2321,srebrna_wieczorowa_sukienka_bombka_z_niebieskim_fikusnymi_wzorami_i_dekoltem_serce_kolekcja_asos_wiosna_lato_2013.html#.VM0womiG-id

Gość gość
mi z "bombki" wystawały chude nogi i głupio to wyglądało-napompowana góra i takie 'zapałki' chyba nie ma uniwersalnego fasonu dla szczupłych, ja najchętniej noszę rozszerzane spódnice przed kolano, ale np. do jednej musiałam zakładać pod spód inną spódnicę (z trzech cienkich warstw), żeby poszerzyła mi biodra - nie wiem dlaczego-czy to była wina materiału, czy szycia- że tak chudo wyglądałam brzydko też wyglądam w ubraniach z warstwowych falban- czy to bluzka, czy sukienka- przestałam takie przymierzać- tylko ja nie jestem wysoka, więc może na wysokiej może takie coś wyglądać dobrze z założenia niby wszystko powinno Ci pasować, bo masz figurę jak modelka

Gość Kakuu
Dziękuję za wszystkie propozycje. Zapomniałam dodać , że mam szerokie ramiona i to widać( , jest róznica do bioder) . Jeśli zaczęłabym ćwiczyć, łatwo złapię muskuły :p

Gość gość
Moja figura jest podobna do tej kobiety w tym artykule na zdjeciu :P

Gość gość
ciężko powiedzieć, jeżeli jest to jakaś specjalna okazja i zależy Ci żeby wyjątkowo wyglądać, to lepiej poszukać w sprawdzonym miejscu. Ja kupuję na allinside.pl i jestem z nich zadowolona zawsze

Gość gość
niby jeśli ktoś gruby to nic nie ,można kupić ale bardzo szczupłe też maja problem ja ostatnio kupiłam taka ://evita.com.pl/p,,,,,,,,,3509,9206-sukienka-krotka.html#.VSaPJ5O8pVc mam wesele za miesiąc a lubię u Nich kupować bo jeszcze dopasowują więc zawsze mam pewność że będzie dobrze leżała :-)

Gość gość
Ciężko teraz znaleźć coś oryginalnego:) ja bardzo lubię wyróżniać się z tłumu i uwielbiam sukienki:) mogłabym w nich nawet spać:P wczoraj wybrałam się na polowanie, bo potrzebuję coś ekstra na zbliżające się wesele:) za cel obrałam długą, wychodząc z założenia że tam będzie mnóstwo ciekawych kiecek... i co.... wielkie rozczarowanie:( od butiku do butiku i wszystko na jedno kopyto:( zniechęcona i zmęczona dotarłam prawie na sam koniec i dalej nic... aż w końcu weszłam do jakiegoś małego saloniku gdzie mym oczom ukazały się same cudeńka:) od razu humor mi się poprawił:) całkiem sporo sukienek w moim guście:) i na wesele i na co dzień i na imprezkę:) zostawiłam tam całą wypłatę:) ale mam wspaniałe cudeńka:) polecam wszystkim kobietkom które szukają czegoś oryginalnego, zaglądajcie do evity:

Gość gość
gdzie niby ta evita bo mam ten sam problem :-( wesele sie zbliza wielkimi krokami a ja nie mam co na siebie założyć proszę o jakies info miasto strona cokolwiek ....

Gość gość
Hej :-))))) ja znalazłam na stronie Evity mega dużo sukienek Więc warto się tam wybrac ja najbliżej mam do Tychów. A sukienkę potrzebuje na sierpień na wesele . teraz jest bardzo modny kolor chaber a dla blondynki jak najbardziej zobaczcie jaką wybrałam i ocencie :-))) pozdrawiam :-)http://evita.com.pl/p,10,58,,,,,,,542,151627-j-suknia.html#.VUzSvJO8pnA długa zwiewna :-))))

Gość gość
Fajne sukienki dla szczupłych dziewczyn na www.malae.pl :)

Gość gość elka
w sumie szczupłe czy nie najwazniejsze jest dobre i umiejętne dopasowanie,polecam sklep evita na chopina w katowicach bo tam krawcowe umieją dopasować sukienki

Gość gość elka
bardzo duzy wybór jest na stroniehttp://evita.com.pl/i duzo na miejscu w sklepach w krakowie tychach i katowicach,polecam no i dopasowanie w cenie

Gość gość
Witryna www.bardzomodna.pl ma w swoich zasobach bardzo dużo sklepów mody z atrakcyjnym towarem . Zapraszamy

Gość Nonczulka
A może coś w stylu tulipana, bombki? To poszerza biodra, więc będziesz mieć bardziej kobiecą sylwetkę. Sporo tego typu sukienek jest w tym sklepie http://zoio.pl/odziez-damska/sukienki Wiem, bo sama tam kupuję i wszystkim polecam, ale nie spośród koleżanek z pracy, bo nie chcę, żebyśmy wyglądały wszystkie tak samo, haha

Powinny pasować Ci rozkloszowane, odcinane w talii sukienki. Możesz też poszukać czegoś w fasonie oversize. Szczupłe dziewczyny zazwyczaj świetnie w nich wyglądają. Pozwoli Ci to za zatuszowanie dysproporcji pomiędzy szerokością ramion i bioder, a szczupłe nogi staną atutem a nie powodem do kompleksów.

Gość gość
Mam podobną figurę, jestem szczupła. Długo szukałam idealnej sukienki dla mnie, żeby dobrze leżała i była wygodna. Znalazłam w google grafice sukienkę ze sklepu internetowego wiązaną z tyłu gorsetem. https://www.lejdi-sklep.pl/p6261,sukienka-wieczorowa-z-krysztalkami-i-rozami.html Kupiłam rozmiar XS(34) i pasuję tak jak chciałam.

Gość gość
Modne sukienki dla szczupłych osób www.rozmiar32.pl Polecam :)