Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku wasi faceci chcieli mieć dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ich tak na serio naszło. Nie chodzi o gadanie: moglibyśmy, fajnie by było, bla bla bla, tylko kiedy byli już na etapie: róbmy! :)

Gość gość
Moj pewnie do dzis by na to nie wpadl :D ja wyszlam z inicjatywa , on tylko zatwierdzil :P mial wtedy 30

Gość gość
moj ma 23 lata i nie mysli o tym. Ostatnio opowiadał mi ze poznał kolege ktory ma 24 lata jest juz zonaty i ma roczne dziecko... bardzo mu sie to spodobało mowi ale fajnie.. a ja na to przeciez ty masz 23 lata tak samo mogles miec. Wtedy sie ocknął ze ma 23 lata, bo wydaje mu sie, ze nadal ma 18 lat.

Gość gość
Mój ma 22 lata, a mówi, ze chce za 3 lata tak na poważnie. Ja wolalbym poczekać dłużej.

Gość gość
no własnie nie chodzi mi to takie: za trzy lata - bo tak to prawie każdy gada a potem mija czasami 10 i nic ;). Czyli rekordzista to póki co 29 lat? :) Kto da mniej :D. Mi się wydaje, że większość facetów jednak jest gotowych na dziecko tak na prawdę, bez ściemy dopiero ok 30 roku życia, a dla kobiet to już zaczyna się robić późno.

Gość gość
Moj ma 29 i chce za rok :-) chcialby juz ale chce troche kasy odlozyc. I dobrze bo jaa nie chce jeszcze:-) ale fakt faceci sami na to nie wpadaja raczej. Im sie ciagle wydaje ze sa dopiero po 20stce hehe

Gość gość
23, chcial, ma i jest super tata

Gość gość
Pozno? Dlatego lepiej brac starszego chlopaaa :-) moj maz ma 29 ja 24. Slub w wieku moich 22 ja bym mogla poczekac ale on chcial juuz

Gość gość
Mój miał 25lat i bardzo chcial dziecka i mamy dzisiaj 4 letniego malca. I nadal chce kolejne dziecko ale ja juz póki co nie chce...

Gość gość
A mieszkacie w dużym mieście, czy w jakimś mniejszym? Mamo 4-letniego malca :)?

Gość gość
Mój w 27 już bardzo chciał ale nasza sytuacja finansowa nam na to nie pozwalała a chcieliśmy być odpowiedzialnymi rodzicami, no i tydzień temu skończył 30 a ja jestem w 10 tyg :)

Gość gość
Moj sie "postaral"jak mial 22 ;) jako tata sprawdza sie wzorowo .dzis mamy dwójkę super chlopakow. 6letni i polroczny :-)

Gość niepracująca mama
Mój M namawiał mnie na dziecko gdy miał 26 lat , ale ja nie byłam jeszcze gotowa ( jesteśmy jednoroczni) . Urodziłam w wieku 28 lat...

Gość Purple Queen
Mój ma 25lat. O dziecku nigdy nic nie mówił ale właśnie jestem w ciąży. Myślę, że się ucieszy i zdziwi jak mu powiem.

Gość gość
Fioletowa królowa a dlaczego jeszcze mu nie powiedziałaś?

Gość gość
Tez uwazam , ze facet powinien byc starszy ze wzgledu na pozniejsza chec zakladania rodziny ( co nie jest regula oczywiscie ) Kolezanka ma faceta 2 lata mlodszego i ona ma teraz 27 , on 25 a on wciaz w 100% nie jest przekonany o dziecku Druga moja znajoma ma o rok mlodszego meza , ale on chcial dziecka jak mial 26 Moj jest 6 lat starszy i dopiero przed 30 dojrzal do ojcostwa

Gość gość
Mój teraz ma 29 i nakłonił mnie na 3 dziecko ;) A pierwsze gdy miał 25.

Gość gość
Mój miał 24, teraz ma 28 i mówi o kolejnym tylko sytuacja dalej niestabilna... a chciał od początku, odkąd go poznałam, to nie było czekanie aż będzie super mieszkanie, samochód, oszczędności, studia, podróże tylko po prostu aż nam się trochę sytuacja wyprostuje i uznamy że ok, w takich warunkach już można bo na początku wszystko mieliśmy na głowie postawione.

Gość gość
Moj mial 25 ja 26 teraz mamy 2 letniego lobuza :D

Gość gość
28

Gość gość
33

Gość gość
33