Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kampania odchudzajaca

Polecane posty

Gość gość

Kto ogladal co srodowe Pytanie na Sniadanie? I nowa kampanie Odchudzanie na Sniadanie?

Gość MirekLe
A na jakim programie to jest i co tam jest?

Gość EwelinkaEl
Na TVP2 ale teraz od 5 lutego ma byc emitowany w czwartki. Dla mnie swietna kampania, cos na zasadzie fat killers. A dodatkowo mozna sie roznych ciekawych rzeczy dowiedziec.

Gość gość
Kampania pomaga ludziom otylym sie zmotywowac, i pokazac, ze wszystko mozna. Moim zdaniem dobrze wplywa taka kampania na ludzi, bo jak widza efekty to tez chca. A przeciez spoleczenstwo ma coraz wieksza nadwage, dlatego trzeba zwalczac w skuteczny sposob ten problem

Gość fankaBa
Moja idolka jest Pani Basia. Trzymam mocno kciuki za nia. Teraz w czwartek kolejny odcinek. Do czerwca jestem ciekawa ile straca kg

Gość gość
Lacznie na pewno bardzo duzo, mnie akurat w programie interesuja ciekawostki, ktore mowi Pan Konrad. Ostatnio mowil o choroba tarczycy, tylel osob cierpi z powodu niedocynnosci tarczycy. A tak naprawde lekarze nie mowia co mozna jesc a czego nie

Gość gość
Niedlugo wakacje, trzeba wziac sie w garsc i zaczac dbac o siebie. Czemu ja nie mam tyle motywacji w sobie co pacjenci Konrada Gacy :(

Gość gość
W moim wypadku świetnie zadziałał suplement figurena, przyśpieszył spalanie tłuszczu i metabolizm co pomogło mi schudnąć 12 kg.