Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po antybiotykoterapii infekcji ucha ktore dalej jest co dalej

Polecane posty

Gość gość

BRALAM ANTYBIOTYKI NA ZATOKI I INFEKCJE UCHA. POD KONIEC BRANIA antybiotykow czulam roznice, potem znowu sie zaczelo...Znow bol wezlow chlonnych lewych, ucha, uczucie zatkania ucha, uczucie rizoierania w zatokach.co dalej? po antybiotykach mialam krwawienia skory wokolo okolic pochwy oraz o***tu.Czy znowu isc do lekarza po kolejna dawke czy czekac az samo przejdzie?

Gość gość
Iść do lekarza. Możliwe, że infekcja była wirusowa i faszerowanie się antybiotykami było na darmo.

Gość gość
dobrze, jesli byla wirusowa to w takim razie jak mi lekarz pomoze w tej sytuacji?

Gość gość
co z bolem lewego wezla chlonnego?lekki bol/tkliwosc mam na cala lewa strone twarzy, mam wrazliwe zeby, jest to okropne uczucie. oprocz tego czerwone oczy, piekace. kiedy mi to cholerstwo przejdzie?

Gość gość
Lekarz może dać leki przeciwwirusowe, ale powinien pobrać wymaz do analizy, żeby sprawdzić, co się naprawdę dzieje (może też być bakteria wrażliwa tylko na specyficzne antybiotyki, strzelać w ciemno nie ma sensu).

Gość gość
hm, nigdy czegos gtakiego nie mialam ,czuje jak mi z tylu zebow az dziasla sie wypychaja, i slinianki.