Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostekldz

Mlode panie z okolic Lodzi?

Polecane posty

uszło mej uwagi: "gość dziś Gameover spotkamy się, ile masz lat?" xxx oczywiście ale nie licz na otwieranie się na privie. Możemy się umówić w łod******onkretnym miejscu i czasie. Drugi raz sie nie wpiertole na mine tym bardziej założoną spod pomarańczy:)

kolejny karny k***s dla informatyków kafetełe [karny k***s]

no cóż. mogła mnie nie oszukiwać. Do tego ten awatar z obrożą:classic_cool: Jak nic polowanie na jelenia:D

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
jkl

Gość gość
.

Gość gość
a z czym cie oszukala? chyba przesadzasz troche

Niestety nie mogę pisać gdyż...yh, nie leczę kompleksów gnojeniem innych. Jakoś tak nie i już. Wychodzę też z założenia, że takie rzeczy pozostają na privie. W sensie kontakty, rozmowy, nieporozumienia czy co tam jeszcze. napisałam to na początku i wydaje mi się, że tego trzymałam. A czy szukam męża, psa czy kochanka i w ilu miejscach...no blagam. I to by było chyba na tyle.

to mogłaś mi napisać że szukasz męża i ci na niego nie pasuje anie tak jak to zrobiłaś Co do kompleksów to ty je powinnaś mieć raczej. żegnam i i szukaj męża na innym topie

Gość gość
moze i racja, ale skoro on pisze takie rzeczy to nie widze powodu zebys ty miala jakies skrupuly, chociaz dla oczyszczenia atmosfery

haha....a co ona teraz może napisać. na pewno nie nic milego. A ty nie udawaj cioci dobra rada tylko napisz, że jesteś wścibska po prostu

po technice poznaje, że kolega ciągle nie może przeżyć porażki w dyskusji na wiadomym topie. Ciągle sie kamuflujemy i robimy podjazdy co?

Gość gość
no kurde i mnie rozpracowales:P

Ale co ja mam oczyszczać? Widzisz kogoś, stwierdzasz, że nie jest w Twoim typie. Dziękujecie sobie i rozchodzicie. Nie dostajesz w związku z tym piany na ustach, nie mieszasz z błotem i nie odstawiasz szopki na cały kraj, nie? Tak mi się wydaje. Wszystko co potem to już szukanie "powodu" na siłę. Ja go nie obrażam ba, nawet nie napisałam dlaczego nie wypaliło. To nie kwestia skrupułów tylko w miarę zdrowej psychiki.

Gość gość
Gameover nie podoba mi się Twoje zachowanie w tej konkretnej sytuacji ale kręcą mnie tacy faceci.

a nie wypaliło bo szukasz jelenia. proste. idź już stąd zanim cie wyrzuce:)

Otóż zaskoczę Cię, bo nie mam zamiaru pisać nic niemiłego. Naprawdę. Nadal.

weź skończ pisac jakbym był ostatnim potworem ok. znam swoją wartość natomiast nie wiedziałem, że chodzi ci o męża. więc nie przeinaczaj faktów bo mnie to denerwuje

tu piszesz na erotycznym a nagle znajduje twoja (?) fotę na portalu randkowym z dopiskiem cel: małżeństwo.

Nie wypaliło między innymi dlatego, że mi się najzwyczajniej w świecie nie podobasz. Sam to przyznałeś w jednym z pierwszych dziś zamieszczonych postów. Nie buduj do tego ideologii. To się zdarza, a Ty toczysz pianę zupełnie bezsensu. Gdybym szukała "jelenia" to bym wypytala Cię o status materialny i dobra posiadane. Nie poprawiaj sobie humoru. Dobrze, będzie tego.

z wieloma kobietami zanim się z nimi spotkałem rozmawiałem przez skypa i zawsze było ok natomiast twoje nagłe wycofanie wyglądało jakbyś zobaczyła potwora z lochness. Moze nie jestem piękny (zresztą ty też nie) le reakcja była nieadekwatna i u sie pojawiły moje wątpliwości rozwiane znalezieniem rzeczonego profilu;)

Gość gość
Króliczki idźcie na priv.Naprawdę to nie miejce na to.

jasne. Pewnie psuje ci to wizerunek na erotycznym I prosiłem cie żebyś mi nie wchodziła w drogę. Zanim ci sie przestałem podobac to padały prowokacyjne teksty z twojej strony;) Węc idź i już i nie kłam więcej ps powinnaś sie troszkę dotuczyc bo jesteś chuda

Po pierwsze... kto normalny po zakończeniu kontaktu zaczyna śledzić? Po drugie, mam też konto na portalu z dopiskiem "cel: dobra zabawa". To pewnie tłumaczy dziurę ozonową. Facet, masz poważny problem ale nie lecz go mną. Już, bo spać nie będę mogla. P.S. To nie ja z Ciebie robię potwora. Serio. I wyłącz już to gadu, bo podobno muli Ci komputer. Piszesz z wyłączonego? Ja idę do swojego narożnika i Tobie proponuję to samo.

Gość gość
Lepiej jak jest chuda niz gdyby jakas grubaska sie okazala, chociaz w sumie to nie ma to znaczenia bo i tak nic z tego nie wyszlo. Game a ty wyslales jej aktualne czy stare zdejecia?

Gość gość
To może teraz zachowaj się fair i zdradź swoją wagę? :p