Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostekldz

Mlode panie z okolic Lodzi?

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
to niesprawiedliwe że dyskryminujesz mnie z powodu orientacji seksualnej ?:( choć widzę tutaj sprzeczność, jeśli jestem gejem to po co mi ekskjuzmi ma "popuści szpary za dobre chęci " 😴 pomyśl nad tym teraz, i jak znajdziesz rozwiązanie to się zgłoś 😴

myślisz kurfo że jak mnie poszczujesz jakim szczeniaczkiem to wymiękne? ilu już "sojuszników" znalazłaś? co mnie podkusiło zeby zarywać do kretynki. To buło widać już w postach, że inteligencją nie grzeszysz

pedał to była metafora twojejego słuzalczego stosunku do tej d******* Lubisz wściubiać nosa w nie swoje sprawy widze. najszybszy. jesteś pedałem:) Prawdopodobnie również prawiczkiem skoro tak bardzo cieszy cie cudze niepowodzenie. Może zamiast podejmować żałosne proby poniżenia mnie porozmawiaj ze swoją właścicielką?

Gość gameover
ta szydera śmieciu źle sie dla ciebie skończy.

Gość gość
.

może być ciężko, bo ja po alkoholu bywam bardzo kochliwy:O i jestem wtedy tak śpiący, że prześpię się z byle kim :(

ale mnie to nie cieszy gameover:( wprost przeciwnie, kibicuję Ci i wierzę że gdzieś tam, jest ktoś kto Cię pokocha 😴 poza tym chyba jednak czujesz do mnie nić sympatii skoro, o 11.46 pisałeś że spadasz, a ciągle tutaj ze mną jesteś

Gość gość
Gameover uspokój się

i zniknął :( chyba jednak mnie nie lubi:(

najszybszy twój sarkazm jest nawet zabawny co nie zmienia faktu, że spekulujesz i masz nadzieje mnie na tyle zdrażnić, że strace kontrolę:) Dodatkowo nikt cie tu nie prosił o kibicowanie. więc metodą eliminacji pozostaje jedyna możliwość: jesteś wścibskim frajerem próbującym coś ugrać na sytuacji. Krótko mówiąc żałosnym pajacem próbującym sie popisać. tylko niestety źle trafiłeś bo ja nie jestem ofiarą. i to był ostatni post póki co do ciebie. Jeżeli zdecydujesz sie odpisać w podobnuym stylu jak to robiłeś wcześniej to poniesiesz konsekwencje. NIe dziś, nie jutro ale będziesz żałował swojej tępoty;) żegnam. Pozdrów tę kurfe

za długi ten wywód, więc przeczytałem tylko pierwsze zdanie i tak : po pierwsze : dziękuje za docenienie sarkazmu po drugie: to takie typowo polskie, nie możesz uwierzyć że ja to robię czystej dobroci serca, musisz myśleć że chce Cię drażnić i denerwować :(

Gość gość
Gameover basta

wyjeżdżamy gdzieś?

a skoro już lubisz niekonsekwencje i paradoksy to sarkazm ni jak nie licuje z altruizmem:) Będę pisał krótko z racji na nieumietnośc przyswajania przez ciebie ze zrozumieniem długich treści:classic_cool:

ale ja nie jestem w Kafeterii, tylko w Łodzi :O

Doceń że dałem ci czas na znalezienie miejsca w którym będziesz mógł robic to co umiesz najlepiej czyli wchdził w d**e userkom w nadziei na to, że któraś cie przygarnie

Gość gość
Gameover mam na Ciebie ochotę:)

BO widze, ze strasznie sie nim interesujesz. zupełnie jakby dotyczył ciebie

Ba robisz wszystko żeby sie w te sprawę osobiście zaangażować.

pogubiłem się już, w tych Twoich wywodach :O cholera dobry jesteś tylko niesłowny, bo już drugi raz piszesz że to Twój ostatni post do mnie, a ciągle wracasz oj brak konsekwencji, kiedyś może się na Tobie zemścić gameover 😴

jeżeli więc tak chcesz to możemy sie spotkać skoro ta sprawa tak ci leży na sercu z niewiadomych mi przyczyn

ok poszperam i polece cie na jakimś innym forum kobiecym. może nawet udostępnie ci konto na portalu randkowym, z którego wyrywałem laski. Oczywiście nie za darmo.:)

tym podlizywanie próbujesz się teraz ze mną zaprzyjaźnić?

gameover jestes po prostu przez najszybszego wkręcany jak g****o w przerębel i powiem szczerze szacun mu się za to należy🖐️

a teraz wychodzę po raz kolejny na zakupy więc napisz jakiegoś zabójczo sarkastycznego posta o sile rażenia 200 Megaton trotylu i zniknij stąd póki jeszcze możesz

to idźcie sie szanować gdzie indziej. bo ja nie żywie szacunku do cwaniaczków.

poza tym tonie wasza sprawa. A ty Najszybszy jesteś zwykłym tchórzem;) co pewnie w twoich oczachwygląda jak najwyższy poziom wtajemniczenia w sztuce cwaniakowania.