Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można nabyć chloroform?

Polecane posty

Gość gość

i czy potrzebna jest do tego recepta?

Gość gość
W latach osiemdziesiątych zeszłego stulecia :D. x Jest też dostępny w pewnych specjalistycznych sprawach, ale gdybyś je wykonywał, to wiedziałbyś, jak go nabyć :). x Nie będę doradzał ci skąd wziąć chloroform do uśpienia dziewczyny :(.

Gość gość
To idź do psychiatry, jak naturalne środki nie pomagają. Chloroform jest od wielu lat zabroniony do stosowania w medycynie (w swojej czystej formie).

Gość gość
Dobrze ją posuń to bez chlorformu zasnie:-)

Musisz zrobić skok na weterynarza. Kominiarka, jakaś imitacja broni, wparowujesz i krzyczysz: "Dawaj k***a chloroform!" Nie powinno być problemu.

ja mam!! mam dużo chemikaliów i mam dostęp do jeszcze lepszych specyfików ,nie mniej jednak kiedyś widziałem na allegro do kupienia CHCl3 ale szybko usunęli aukcje,myślę ze w necie da się gdzieś kupić,można tez zrobić w domciu jeśli masz sprzęt,bo w kuchni u mamy to raczej nie.a tak wgl to na co ci to? niech zgadnę,chcesz usypiać laski i je wykorzystywać :D ofiara potraktowana chloroformem gdy się ocknie to rzyga jak kot i wgl straszny kac,dlatego już od dawana stosuje się narkozę w medycynie zamiast tego.

zależy jaka dawka ,jaka masa ciała ofiary itd,przeciętnie to kilka godzin,mówimy tutaj o dużym stężeniu,działa jak na filmach ale eter dietylowy jest bardziej bezpieczny jak chodzi o te sprawy.

cjanowodór? teoretycznie tak,ale nie praktycznie bo nie mam zamiaru podzelić losu ulubieńców adolfa.

mieli dobre zaplecze techniczne ,w końcu adolf miał złoto żydów i było go stać na lab.

persefona,wydajesz się dziwnie znajoma,czy ja cie już gdzieś nie czytałem na innym patologicznym forum? gdzieś w odmętach internetu...

może inaczej ... ,czy ty masz coś wspólnego z zapyziałym miastem Kraków ?

uff,to dobrze,bo mógłbym nie przetrwać drugiego starcia z bytem o którym pomyślałem,nawet chloroform by nie pomógł.

Gość gość
rezonator: jak jesteś takim specjalistą, to może wspomnisz o tym, że źle zaaplikowany chloroform, lub zaaplikowany osobie z pewnymi chorobami spowoduje zaśnięcie NA AMEN. Może to ostudzi zapał naszego potencjalnego gwałciciela.

Gość gość
Choloroform jest ok, nasączyć szmatke i przyłozyć dziuni do buzi na 15 sekund i potem do dzieła w obie dziurki :)

Gość gość
w trzy dziurki chyba.zapomniałeś o trzeciej.

Gość Gutek1234
Czy ktos zna jakiegos alchemika albo powie mi gdzie mozna dostac szybki i malo inwazyjny srodek usypiajacy?

Gość gość
Cześć chce kupić chloroform ile kosztuje

Gość RAFONIX
J****i gwałciciele XDDDD

Gość Lwica

Czy chloroform jak przyłożyć się na chusteczkę i przyczyną się 15 sekund jak długo tą osobą śpi