Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozmawiać z córką o nim ?

Polecane posty

Gość gość

Ja wiem to ona z nim jest, to ona go kocha. Ale ten chłopak nie robi niczego konkretnego. Nie wywarł na mnie pozytywnego wrażenia - ma tatuaż na ręce, auta sportowe, ubiera się dziwnie nie jak prawdziwy mężczyzna. Jej ma być z nim dobrze. Ale nie dość, że na ręce tatuaż to wydaje mi się być egoista. Do nas przyszedł ubrany w karmelowe spodnie, biała bluzka z rękawem 3/4 tak nie wygląda mężczyzna. Facet nie powinien nosić czerwonych spodni, jakieś bluzy z których dołem bluzki wylaza wygląda to tragicznie. No wygląda tragicznie. Ciekawe ile układa te swoje włosy. Przecież facetom nie zależy na swoim wyglądzie i nie chcą wyglądać jak p**dusie. Jest to pierwszy partner, którego poznała z nami. Ma 24 lata. Przypuszam, że to on namówił moją córkę do tatuażu - ma tatuaż na biodrze - serce, a w nim jego inicjały, no i na nadgarstku ma napis. Jak rozmawiać z córką ? Nie chce żeby ją skrzywdził. Przecież on nie będzie dobrym mężem i ojcem.

Gość gość
O czym ja mam z nim rozmawiać ? On nawet nie jest Polakiem. Znaczy jego mama urodziła się w Polsce, ale wychowała się w Niemczech, on tam się urodził, jego ojciec urodził i wychował się w Anglii. A on urodził się w Niemczech wraz z siostrami, tam wychował. Po Polsku mówi pięknie, ale ja nie mam tematów z nim.

Gość gość
Pewnie ma dużego i to jej odpowiada. Zamiast się wpieprzać w życie córki, znajdź sobie kogoś, kto cię zaspokoi seksualnie. Zwyczajnie zazdrościsz córce tego, że ktoś ją popycha.

Gość gość
Co jej zazdroszczę ? Ja nie chce, żeby ktoś ją skrzywdził. Jej były zdradził ją, odeszła od niego no i przez niego straciłam córkę, bo wyjechała z Polski.

jezeli jako matce zalezy tobie na szczesciu corki :)) musisz z nim zlapac dobry kontakt,zrozumiec calosc ich zwiazku?tez bylas mloda?czy tez sluchalas dobrych porad rodzicow?watpie ?!

Gość gość
A powiedz jak rozmawiać z matką, która ma klapki na oczach przez NIEGO - oczywiście nie mojego ojca. Męci jej w głowie do tego stopnia, że przestaje ją poznawać. Podejmuje głupie decyzje a ostatnio nawet wmawia mi coś czego nie mówiłam. On ma na mamę ewidentne zły wpływ ale moje gadanie nic nie daje :O

Gość gość
Byli U Nas 3 Razy. Nie umiem jakoś się z nim dogadać. Nie mam z nim temu do rozmów.

Gość gość
to znowu ta wariatka co ma problem, bo jej corka chce zmienic nazwisko na meza po slubie. to z toba kobieto jest probelm, kup sobie psa, to nie bedziesz miala czasu na wpieprzanie sie w zycie corki

Gość gość
Nie rozmawiaj jej życie jej miłość.

Gość gość
Haha. Co za matka.

Gość gość
Ważne ze jej się podoba.