Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja zyje w bialym malzenstwie

Polecane posty

Gość gość
tez rozwazam taka opcje ale jesyem bardzo wybredna i nikt mi nie pasuje jak na razie:o

Gość gość
Jasne ze to nie moze byc byle kto! ja chyba w tym calym nieszczesciu mialam szczescie i trafilam na super kochanka. Mam teraz lepszy seks niz kiedykolwiek z mezem.

Gość gość
Oj tam miliony mężczyzn tak żyje bo ksiezniczkom się nie chce i jest pełne zrozumienie dla niej a on ma czekać. No to nie jęczcie teraz, też możecie poczekać :D

Gość gość
Jasne, mozemy poczekac. Pytanie tylko jak dlugo.....czy 3 lata to dosc, czy mialam czekac jeszcze?

Gość gość
Facetom radzicie czekać do skutku :D

Gość gość
Bo ponoć tylko xxx xxx i xxx zdradzają :)

Gość gość
Latwo ci sie smiac, bo nie masz tego problemu. Naprawde nikomu tego nie zycze.

Gość gość
To raczej wam tu łatwo przychodzi plucie i wyzywanie facetów za skoki w bok. Tylko jak nagle samemu się jest w takiej sytuacji to już tak fajnie nie jest co? Nagle wszystko przestaje być tylko czarno-białe

Gość gość
facet izoluje się,nie zabiega o seks,na pewno ma dzidzię na boku w godzinach pracy nie jeden łajdaczy się, nie jeden tez ma drugi telefon,albo inna kartę ,sprawdź skrytkę w aucie,a może ma w pracy...

Gość gość
Nie bede niczego sprawdzac. To zenujace. Nie chce sypiac ze ma, to trudno. Nie bede sie wiecznie upominac. Po 3 latach bez seksu mam super kochanka. I bede z nim jak dlugo sie da.

Gość gość
Napisze Ci to co kobiety w takich sytuacjach piszą facetom. "Miej jaja najpierw zakończyć związek zanim dasz dupy na boku. Partner na to zasługuje". Wasze własne słowa, czemu się do nich nie stosujecie?

Gość gość
A jak się okaże że Twój stary też od trzech lat ma lalę na boku to też będziesz taka wyrozumiała jak jesteś dla siebie?

Gość gość
Dobre pytanie....

Gość gość
gość dziś A jak się okaże że Twój stary też od trzech lat ma lalę na boku to też będziesz taka wyrozumiała jak jesteś dla siebie? xxxxxxxxxxxxxx Tak, bede, bo mleko juz sie rozlalo i nie mozna zamykac na to oczu. Ale zal pozostanie zalem. Czy nie wiedzisz roznicy pomiedzy jego, a moim zachowaniem? To on zaczal ta abstynencje. Ja musialam sie z koniecznosci dostosowac do tej sytuacji, a potem cos z tym zrobic. Dla ciebie jego i moje zachowanie sa takie same?

Gość gość
10:18 Mój kochanek prowadzi dokładnie takie życie jak opisałaś,te same godziny pracy,czytanie smsów,hasło do fb i wspólne nudne weekendy z żoną:)

Gość gość
Na banka albo ma kochanka albo jest gejem.

Gość gość
To wyjdź za murzyna i będziesz żyła w czarnym.

Gość gość
gość dziś 10:18 Mój kochanek prowadzi dokładnie takie życie jak opisałaś,te same godziny pracy,czytanie smsów,hasło do fb i wspólne nudne weekendy z żonąusmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxx Nudne weekendy z zona? Bo tak ci powidzial? To, ze facet ma kochanke na boku wcale nie znaczy, ze nudzi sie z zona. Naiwna jestes:D

Gość gość
Jak takiej wykolejonej babie nie przeszkadza żonaty k****arz? jego oszustwa,zakłamane życie? taka jest taka sama,lubi k***ic się jak on uwłaczałoby mi takie k***wskie życie,za bardzo się cenie i szanuję nie jestem desperatką,nie jestem zakompleksioną i gdybym była wolna,interesowałby mnie tylko wolny facet nic dziwnego,ze faceci traktują was jak d*****,pisze,nie pisze,blokuje,nie odzywa się...itp itd

Gość gośćautorka
Pomyslalam sobie jak by sie tak nagle mojemu odwidzialo i chcialby zyc normalnie to ja juz bym z nim nie mogla , brzydze sie nim psychicznie

Gość gość
A ja brzydziłabym się takim męźem przede wszystkim fizycznie.Psychicznie to ty zmagasz się codziennie.

Gość gość
Myslalam ze im ludzie sa ze soba dluzej i bardziej sie znaja i ufaja sobie to seks jest lepszy ale bylam glupia :o

Gość gość
gość dziś To raczej wam tu łatwo przychodzi plucie i wyzywanie facetów za skoki w bok. Tylko jak nagle samemu się jest w takiej sytuacji to już tak fajnie nie jest co? Nagle wszystko przestaje być tylko czarno-białe Pluja tylko ci, ktorych ten problem nie dotknal. I nie maja pojecia, jak to jest. Wyobrazac sobie, a wiedziec, to dwie rozne rzeczy.

Gość gość
Babo !po co ty tu takie rzeczy wypisujesz.Znajdz kochanka,nie bądź glupia.A moze ty paszczurek jestes,ile masz lat.Potem na starość będziesz żałować.Moj kuzyn tez niby mega wierny byl,po pracy niby zaraz do domu,a prace miał taką ze nie wiadomo kiedy naprawdę kończył,weekendy w domu i co sie potem okazało po 16latach zostawił zone i drugi raz sie ożenił.Wszyscy byli w szoku,a taki święty sie wydawał.Oni umia sie kamuflować dobrze.Na 100%ma kochanke ,w pracy albo w przerwie,przed pracą.Jak dzieci dorosną to wtedy sie dowiesz,tak jak mój kuzyn dzieci dorosły i sie ujawnił a trwało to parę lat.Ale ty jestes naiwna.Ty jego wogole nie obchodzisz,nie dba o twoje potrzeby bo mu nie zależy.Jak facet ma atrakcyjna zone to zaspokaja jej potrzeby materialne i seksualne bo boi sie ze mu będzie rogi doprawiać a jak mu nie zależy to tak właśnie robi,zlewa równo.Znajdz kochanka puki jestes jeszcze atrakcyjna.Moj kuzyn po rozwodzie tak powiedział eks zonie dlaczego sobie kogoś nie znalazła,co nie domyślała sie,każdą inną by się domysliła a ona nie bo mu głupio wierzyła.Nie miałby nic przeciwko temu żeby kogoś miała.Korzystaj z życia bo moze byc u ciebie tak samo jak w mojej rodzinie.

Gość gość
chcialabym takiego meza, o wiele lepszy taki niz wiecznie napalony, masz spokoj czego chciec wiecej? trzeba sie bylo dobrac wg potrzeb

Gość gość
Jak sie chce zdradzać to kazdy sposób jest dobry.Wiesz jak moja siostra zdradza męża,niedorajde.Ma do pracy na 7rano a jedzie wcześniej kilka razy w miesiącu bo ściemnia mu ze maja dodatkową prace i w godzinach pracy nie wyrabia wiec musi wcześniej jechac a jedzie do kochanka na seks i śniadanie potem razem do pracy jada a w jednej instytucji pracuja.Czesto po pracy tez u niego siedzi pod pozorem zakupów których nie robi godzinami tylko w Internecie zamówi a paczka na adres pracy przychodzi a mężowi bajer pociska ze kilka godzin po sklepach za sukienką chodziła.W niedziele to samo jedzie niby po buty i caly dzien jej nie ma a u kochanka jest,buty tez są ale już dawno kupione w pracy pod biurkiem leżą.I kto by sie domyślił,noce spędzą w domu.To trwa już parę lat,mi się kiedyś przyznała bo potrzebowała pomocy.

Gość gość
Chcialabys takiego co w ogole seksu nie uprawia , takiego ktory traktuje cie jak kolezanke ??

Gość gość
Mnieniestety nikt ormalny nie chce :o albo napalone malolaty albo zonate oblechy

Gość gość
Nie szukaj na siłę,spokojnie,jak sie trafi okazja to nie odmawiaj.To pewnie będzie żonaty facet ale taki wierz mi dochowa dyskrecji bo wolny,kawaler to mozesz miec kłopoty,szantaż jak zacznie wymagania stawiać i warunki zebys sue z domu wyprowadziła.Najlepszy żonaty i dyskretny.

Gość gość
Jakie to prymitywne namawiać kogoś do zdrady. Para wzięła ślub, przysięgała sobie wierność na dobre i złe. Komu zależy by rozbijać małżeństwa? Seks nie jest w życiu najważniejszy, kobieto zanim zdradzisz pomyśl o swoim sumieniu. Chyba, że go nie masz i będzie Ci dobrze dalej żyć ze zdradą i jej wszystkimi konsekwencjami.