Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Witam, Moje małżeństwo niedługo szlak strzeli i nie wiem co robić. Pomocy! Z mojej perspektywy wygląda to tak, że mąż mnie wyzywa od tępaków i głupków bo czasem zdarza mi się coś przewrócić bądź stłuc albo zapomnieć. Ja się bronię bo przecież do nikogo nie powinno się tak mówić, zwłaszcza do osoby, którą się wybrało "na całe życie". On twierdzi, że kiedyś byłam inna i dlatego się ze mną ożenił a teraz jestem niedobra. Ale jak mam być miła i w ogóle kiedy on tak do mnie mówi. A ta poza tym czy przewrócony przedmiot jest powodem do kłótni???

Gość gość
To prawda, ze same poyeby zakladaja tu tematy :O

Gość gość
Zgodze sie, iz przewrocony przedmiot, notabene takowy, ktory zostal potracony przypadkowo badz tez z zamierzeniem, jest zgodnie z kodeksem kazdego prawdziwego mezczyzny, powodem do wydawania w.w. opinii pod adresem osoby, ktora ten przedmiot doprowadzila do miejsca, w ktore nie nalezy.

Gość gość
facet traci cierpliwość , nie lubi ciebie nie szanuje czuje że nic nie musi, Dlatego zacznij ignorować jego chamstwo ale w taki sposób że powinien dostrzec że sam prowadzi do końca związku i albo ma jakąś na boku albo wie że może sobie pozwalać bo to i tak ujdzie mu na sucho. Ciekawe czy jeszcze do kogokolwiek tak się odzywa?

to teraz wiecie na czym polega wzorowe Pl malzenstwo?!hahahahaha

jaki jest twoj najlepszy czas w biegu na dystans???;)))

Gość gość
Mamy weekend i piękną, słoneczną pogodę, więc qrewki szlag trafia od samego rana i zakładają tematy zidiociałe jak one same :D

Gość gość
Pomijajac wulgarne komentarze powiem ci jedno. Maz nie ma prawa tak do ciebie sie odzywac. I powinnas dac mu to wyraznie do rozumienia, ze sobie nie zyczysz. On cie wyraznie nie szanuje! Jakas przyczyna tego musi byc. I ona tkwi w nim, nie w tobie. Albo zawsze byl chamem i ty to tolerowalas. Albo ma kogos na boku i nagle zona stala sie be. Nie wiem. Zdiagnozuj wasz problem. Jedno jest pewne - nie wolno takich odzywek tolerowac!

Gość małżonek
to przez brak seksu, ja unikam posuwania żony to ona się czepia o byle d**erele w domu, najgorzej jest właśnie w weekendy , co prawda nie pozwala sobie na żadne słowne obrażanie ale wystarczy ten ton " znowu zlew cały zabrudziłeś!!!"