Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem przeciw zmarszczowy

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat i mam zmarszczki pod oczami które bardzo mnie martwią do tego ogólnie jakoś tak mało elastyczną skórę na twarzy... zastanawiałam się nad kupnem kremu przeciw zmarszczkowego ale jak to jest z tymi kredkami 30+, 40+,,, w swoim wieku mogę takich używać czy w jakierunku sposób mogą źle wpłynąć na moją cerę?

Gość gość
Zaden krem nawet z wyzszej polki nie usunie calkiem zmarszczek , moze splycic, skore nawilzyc, ale oprocz kremu wazna jest pielegnacja tj, min 2 raxy w tygodniu piling, zmywanie makijazu, ja np uzywam plynu miceralnego , wazne jest odzywianie od srodka , pic wode mineralna oraz zdrowe odzywianie, ja przestalam kupowac drogie kremy a smaruje sie olejem arganowym,oraz mascia z zywokostu warto poczytac w necie ja robie sana z korzenia, nakladam tez maseczki ostatnio fajna kupilam eveline sos 5 w1 w rosmanie, mam 30 i skore gladka jak pupcia niemowlaka

Gość gość
Generalnie to ja odżywiania się zdrowo ale mam dużo stresu plus wachania wagi... A jaki piling możecie mi polecić?? mówiąc szczerze nie używałam nigdy a jutro zamierzam sobie kupić jakiś bo czytałam o swoich paskudnych pozszerzonych porach i podobno to może pomoże