Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć o facecie który mnie kochał i żyć z dupkiem który mnie zdradzał ?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakies pomysły :( ? Jestem taka załamana. Niedawno robiłam loda temu dupkowi. Jestem z nim w sumie dla kasy bo inne opcje które sobie wmawiałem już się rozsypały ale wmawiam sobie jeszcze, że jak został ze mną po tym jak mnie latami zdradzał to znaczy, że mnie wybrał oraz ponieważ mi kupuje różne rzeczy i pięknie mówi że jest szarmancki i taktowny. Nic innego już nie mogę mówić więc tylko wmawianie sobie tego mi pozostało aby jakoś żyć i udawać. Wiem, że za jakis czas to też się rozsypie bo samej siebie nie da się wiecznie oszukiwać. Tamtemu który mnie kochał i którego chyba sama kochałam robiłam różne świństwa, a w końcu kopnęłam w dupę bo mi nie dał kasy. Jak teraz żyć z tym dupkiem który zdradzał. O tamtym mogę jakoś zapomnieć aby lepiej dać temu dupkowi aby był szczęśliwy ?

Gość gość
Jest tylko jedno rozwiązanie: iść do psychiatry, by leczyć swoje narcystyczne zaburzenie osobowości i NIE OKŁAMYWAĆ terapeuty. Czyli zadanie dla takich jak Ty niewykonalne. Ale jedyne możliwe.

Gość gość
Zapomniałam jeszcze dopisać, że terapeuta nie służy do tego, żebyś poszła i mu powiedziała, jaka rzekomo jesteś idealna i jak to niby nie robisz nic źle. Terapeuta jest po to, by Tobie pomóc i musisz mu mówić PRAWDĘ o tym, jaka jesteś, co myślisz i co zrobiłaś. SZCZERZE.

Gość wishyluchhhhh
Ja zrozumiałam to dzięki książce Zaplecze - Violetty Komar. Polecam!!!!!!!!!!!