Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagraniczny wyjazd naukowy!

Polecane posty

Gość gość

Na uczelni bardzo spodobał mi się jeden przedmiot w którym chciałabym się specjalizować. Uczęszczam na dodatkowe zajęcia z tego przedmiotu i teraz padła propozycja ze strony profesora zagranicznego wyjazdu naukowego na tydzień do Francji. Jedzie tam profesor i jego asystent, który pisze pracę doktorską pod jego nadzorem i mogłabym pojechać razem z nimi. Koszty są niewielkie bo część zostanie pokryta. Super okazja dla mnie ale moja mama jest przeciwna temu wyjazdowi. Jestem dorosła, mogę pojechać bez jej zgody ale nie chcę żeby się obraziła więc jak ją przekonać?

Gość gość
dlaczego jest przeciwna, to po pierwsze? po drugie taki wyjazd to fajna przygoda z jednej strony, z drugiej okazja do bycia zauwazona jedz koniecznie

Gość gość
Dokładnie! Dla mnie to jest świetna okazja! W dodatk dostnę certyfikat, że brałam w tym udział więc będzie co pokazywać. W ogóle to bardzo miło, że dostałam tą propozycję i szkoda byłoby rezygnować. Moja mama oczywiście widzi same minusy, że za granicą, że daleko, że długo, że lot samolotem, że lecę sama jako studentka, że z obcymi ludźmi, że się zgubię, że sobie tam nie poradzę i w ogóle bez sensu i po co mi to. :o

Gość gość
chyba dlatego jest przeciwna , że mnie złapała w łózku z sudańskim studentem marketingu studiującym w Polsce

Gość gość
Spadaj podszywaczu! :o