Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaOkasia1

islamiści na facebooku

Polecane posty

Gość kasiaOkasia1

witam Czy na portalach społecznościowych np. facebook, twitter, obserwują Was lub zapraszają do znajomych islamiści? Pytam ponieważ od jakiegoś czasu na moich profilach zdarza się to coraz częściej. Wcześniej mnie to nie martwiło i ignorowałam to- usuwałam tego typu zaproszenia. Teraz zaczyna mnie to zastanawiać ilu osobom się to przytrafia.....

Jak miałam Facebooka ( teraz nie jest mi potrzebny ) to zaprosił mnie jakiś Turek do znajomych. Ciągle mi wysyłał wirtualne serduszka, pokazywał mieszkanie, prosił mnie żebym ja się z nim ożeniła , ale tego nie zrobiłam, bo znałam go tylko z Facebooka.

Gość kasiaOkasia1
Dość często mi się do zdarza, a nie wydaje mi się żebym była jakimś ciekawym kąskiem dla nich. Wręcz przeciwnie ;) Nie jest to dla mnie jakiś problem, bo nie jest to trudne by kogoś zablokować lub usunąć, ale zastanawia mnie czy to się ludziom zdarza.

Gość gość
ja co prawda nie mam faceboka ale chciałbym też wtrącić swoje trzy grosze

Gość gość
Ja mam zaprosil mnie do znajomych pakistanczyk i co w tym zlego, zwykly chlopak

Gość gość
poka fotę to ocenimy jaki z ciebie kąsek

Gość gość
zapytaj się tego z pakistanu czy według niego dziewczyna , która daje do publicznego oglądu swoje zdjęcia, szanuje się czy nie

Gość gość
Mnie zaprosił Turek, zaakceptowałam, ale teraz się zastanawiam czy go nie usunąć ze znajomych :o

Gość gość
Daj spokoj taki pakistanczyk, czy turek jak juz mieszka kilka lat w europie nic go nie dziwi, bo poznal kulture i obyczaje, normalne