Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamanad

Czy badanie EEG coś da? Pomocy, nie mam już siły...

Polecane posty

Gość załamanad

Od paru miesięcy mam ogromny problem i, co gorsza, on się tylko pogłębia. Nie wiem już jakie badania mam robić i do jakiego specjalisty się udać. Objawy: - ogromna nerwowość, rozdrażnienie, agresja - zapalnikiem są totalne bzdury, wszystko jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi - ciągle sucha skóra i wieczne, ogromne zmęczenie - mogłabym całe dnie tylko spać - nie jestem w stanie normalnie rozmawiać z ludźmi, nie jestem w stanie się odezwać, nie mogę skupić się na rozmowie, mam wrażenie, że przestaję przetwarzac informacje - nawet jak bardzo się skupiam często nie wiem, co ktoś do mnie mówi - bywa, że stoję z telefonem i mam 'zawiechę', nie wiem, co mam zrobić - śpię bardzo dobrze - łatwo zasypiam i rano nie mogę wstać, nawet, jak śpię po kilkanaście godzin - raz mam minimalny apetyt, a raz ogromny Wykonane badania: TSH (teoretycznie w normie - 1,7), morfologia (idealna), próby wątrobowe (idealne) Z leków, które biorę, to tylko tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam, bo może to od tego, ale AŻ TAK..? Czy mam zrobić EEG? Czy zachodzi tu takie wskazanie? Co ewentualnie może wykazać?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować