Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 luty

Polecane posty

Gość gość

czy macie już plany na walentynki gdzie pójdziecie jaki prezęt kupicie ja nie wiem co kupić chyba pierścionek złoty na święta dostała kolczyki a na dzień kobiet kupię łańcuszek znamy się pół roku nie ma nic ze złota w wigilię się popłakała jej pierwsze złote kolczyki więc idę za ciosem i pierścionek łańcuszek teraz pomóżcie dziewczęta w jakiej kolejności i co byście chciały dostać od ukochanego?

Gość gość
to i to pasuje ponieważ za miesiąc dostanie następny prezent swoją drga gdzie ona ciebie poznała są jeszcze tacy faceci jak ty zazdroszczę

Gość gość
tak to jest przytłaczające samemu w tak pięknym dniu ja też samotnie spędzę te dzień

Gość gość
nie szalej za bardzo, bo jak przyzwyczaisz do złotych prezentów to później nie zejdziesz na kwiatek ;-) jestem kobietą, często dostaję od męża biżuterię i takie prezenty lubię bardzo, ale nie co miesiąc złoto... tym bardziej, że nie miała wcześniej nic a teraz co miesiąc? Może skoro na święta zaszalałeś to teraz wystarczy jakiś drobiazg? A co ona Tobie kupiła? Jeżeli jest biedna to może czuć się niezręcznie przyjmując drogie prezenty, skoro nie może się zrewanżować.

Gość gość
ja też samotnie spędzę walentynki nie chcę narazie myśleć o tym

Gość gość
A moze nie za bardzo lubi złoto skoro nic ze złota do tej pory nie miała.Nie lepiej było pójsc w srebro.Ja np bym była wkurzona na prezent ze złota bo juz nie nosze,tylko fajne,oryginalne i dobre rzeczy ze srebra.

Gość gość
zgadzam się dziewczyny szybko się przyzwyczajają do drogich prezętów nie szalej kup kwiatek bo na wielkanoc zechce samochód i co wtedy? zwłaszcza że nie jesteście długo ze sobą obkupisz ją a ona pójdzie w dłógą

Gość gość
wiesz jeśli jesteś pewien że ona warta jest takich drogich prezentów to kup jej co uważasz z drugiej strony żeby nie była z tobą dla pieniędzy

Gość gość
ona jest biedna bardzo cieszyła się z kolczyków aż płakała i mówiła mnie nie stać na drogie prezenty dla ciebie jej radość daje mi pełnię szczęścia jest to skromna dziewczyna. Wysyłam ją też na prawo jazdy żeby sobie zrobiła to na wigilię będzie auto

Założyłaś kiedyś temat "Rzucam palenie marihuany" lub coś w tym stylu - dlaczego? Mi pierwszy raz przyszła taka myśl po dłuższym czasie ale nie z przyczyny samego palenia.

Gość gość
Kup sobie słownik i się języka polskiego naucz! Ukochana będzie szczęśliwa.

Małpo, dlaczego obrażasz Filipa? Czy on Ci w czymś kurfa zawinił?

Gość gość
Dobrą opcją jest zestaw erotyczny. Ja taki kupiłam na walentyni mojemu facetowi (a raczej nam obojgu) na dyskrecja pl i bardzo fajnie się sprawdza :D

Gość rosomaczek
PREZENTÓW. jezu :O X to idiotyczne święto. dzień jak co dzień. kobiety bez facetów: czym wy się przejmujecie?

Gość gość
nigdy nie lubiłam tego Święta, mężowie ten dzień spędzają przeważnie z kochankami a co mają robić żony?

Gość gość
My wybieramy się z mezem do http://www.dwabratanki.pl/ na romantyczny weekend we dwoje, dlugo czekaliśmy na taka chwile luksusu