Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 35 letni zadbany facet może być atrakcyjny dla 21 latki?

Polecane posty

Gość gość
15.55 a ja szukałam,bo po prostu wydawali mi się dojrzali.Rówieśnicy mieli siano w głowie, a ja potrzebowałam stabilizacji. Studiowałam i jednocześnie chciałam wyjść za mąż i rodzić dzieci, a który 21 latek o tym marzy?

Gość gość
kurna piszesz jakby wejście w związek, zawarcie małżeństwa, poród dzieci, wychowanie, było czymś dla warstwy psychologicznej ludzkiego życia, czymś czego świat jeszcze nie widział :D haha wiesz nie każdego interesuję te brednie, wystarczy jak spełni swój "popędczy" obowiązek :) bez względu na dużą czy małą różnicę wieku :D🖐️

Gość gość
serio?ja wolałam czerpać życie garściami w ogóle mnie nie interesowało ani małżeństwo ani macierzyństwo widać potrzebowałam więcej czasu

Gość gość
autorze masz ze sobą problem jesli nie dorastasz rówieśnicom

Gość gość
mozesz bydz atrakcyjny teraz na ta chwile ale raczej o zwiazku to nie mysl z taka mloda kobieta bo bedziesz mial 50 lat i juz stary pryk bedzie z ciebie a ona 35 i bedzie rozkwitac to nie sprawdzi sie w zyciu nigdy . atrakcyjny to mozesz bydz na jakis tam krotki zwiazek i do widzenia ale dziewczyna 21 lat to ma czas i dopiero w chodzi w dorosłosc i na pewno bedzie miala w kim wybierac jestes za stary do niej zeby zatruwac jej zycie malzenstwem i soba poszukaj sobie kobiety raczej starszej wiekowo do siebie. bo taka mloda to predzej czy pozniej oleje cie i zostawi.

Gość gość
mozesz zainteresowac jako sponsor teraz to bardzo modne dobrze zarabiasz?

Gość gość
jeśli chcesz być dawcą to dlaczego nie , już ktoś napisał że to jest teraz modne , byle byś miał kase to na pewno małolate zainteresujesz

Gość gość
same stare panny cię krytykują

Gość gość
stara panna w wieku 26 lat, z facetem :D

Gość gość
pamiętam takiego jednego, w wieku 36 miał spore powodzenie, 19 chciały się zim ruchać, ale jakby ktoś spytał -15-17 lat różnicy to stary dziad, ale widać nie on.

Gość gość
ja nie mam "kompleksu tatusia" (co za głupia teoria whatever...) Wyszłam za mąż o faceta starszego do siebie o 9 lat. Ja miałam 22 on 31. Chciałam w tym wieku mieć już dziecko, wyjść za mąż, mieć własny dom a jednoczesnie studiować. Żaden równolatek nie byłby mi wstanie tego zagwarantować pod względem finansowym już nie wspominając o tym, że gówniarze w wieku 22 lat nie myślą o ślubie, ani o dzieciach tylko o zabawie.... Kobieta dojrzewa znacznie szybciej niż faceci pod względem psychologicznym i po prostu faceci w moim wieku byli dla mnie niedojrzali.

Gość gość
zastanawiający jest wolny 35latek jak kawaler ,to coś ,,,,nie teges'a jak rozwodnik,to coś za uszami ma :)

Gość gość
szukam sponsora powyzej 30 może sie nadasz PISZ

Gość gość
16.00 ja też czerpałam z życia garściami,oj czerpałam.Szalałam ile wlezie, ale jednocześnie miałam silny instynkt macierzyński i potrzebę stabilizacji. I z perspektywy lat żal mi, że wtedy nie spotkałam żadnego takiego na swojej drodze. Bez żalu porzuciłabym imprezowanie.Niestety rowieśnicy zupełnie nie myśleli i założeniu rodziny,a starsi zajęci byli.

Gość gość
22 lata i slub, to jest dopiero patologia :D latwiej jest nogi rozlozyc i siedziec w domu z dzieckiem na koszt meza, niz sie uczyc, zdobywac doswiadczenie, podrozowac, rozwijac sie zawowodowo :D zal

Gość gość
ja studiuje i tez przydal by sie sponsor :)

Gość gość
zastanawiający jest wolny 35latek jak kawaler ,to coś ,,,,nie teges'a jak rozwodnik,to coś za uszami ma usmiech.gif --->różne ploty krążyły na jego temat, ale nie zmieniło jego powodzenia :) młodsi od niego byli staruchami, ale nie on.

Gość gość
22 lata i slub, to jest dopiero patologia smiech.gif latwiej jest nogi rozlozyc i siedziec w domu z dzieckiem na koszt meza, niz sie uczyc, zdobywac doswiadczenie, podrozowac, rozwijac sie zawowodowo smiech.gif zal xxx przecież napisałam debilko, że studiowałam. Czytanie tekstu ze zrozumieniem się kłania. Znacznie łatwiej studiować nie mając na sobie macierzyńskich obowiązków niż je mając ...

Gość gość
debilko? ladnie sie zaprezentowalas :) klasa sama w sobie! istotnie, takie kobiety nadaja sie wylacznie do rodzenia dzieci i przesiadywania w domu. swiat ich nie potrzebuje.

Gość gość
22 lata i slub, to jest dopiero patologia xx Polskie prawo pozwala kobiecie brać ślub już od 16tego roku życia więc ślub w wieku 22 uważasz za patologię ? Seriously ?

Gość gość
Po pierwsze nie każdy lubi podróżować i robić karierę.Niektórym wystarczą studia i po nich dobra, stabilna praca.Do tego rodzina i jest idealnie.Jak ktoś woli inaczej to niech sobie żyje inaczej,a nie wyzywa.

Gość gość
debilka to nie wulgaryzm, tylko określenie medyczne, podobnie jak idiota, jakbyś się chciała trochę wysilić intelektualnie to byś wiedziała. I zaiste, jesteś debilką, skoro zarzucasz mi, że się nie uczyłam, jak byk wyżej było napisane, że mimo macierzyństwa podjęłam się studiów. No ale wygodnie jest wyciągnąć z wypowiedzi to co ci akurat pasuje.

Gość gość
nie na darmo jest zaleznosc, ze im mniej wyksztalcona i biedniejsza (pochodzaca z gorszego srodowiska) kobieta, tym wczesniej wychodzi za maz.

Gość gość
a gdzie w tym wszystkim rozwody? :)

Gość gość1111
Moja 24letnia przyjaciółka ma 33letniego narzeczonego... on nie wygląda na swoje lata, więc pod tym kątem spoko, ale są dopiero 3lata razem, a ona już coś wspomina, że on się zachowuje jak dziadek(chociaż ona wcale nie jest jakaś bardzo rozrywkowa) - nie chce wychodzić, sylwestra spędzili z jej rodzicami w domu oglądając TVP... Tak więc atrakcyjny możesz być, ale czy dasz radę sprostać oczekiwaniom i zainteresowaniom tak młodej dziewczyny? Chciałoby ci się iść do klubu/kina/restauracji/na kręgle/na piwo/na łyżwy co sobotę albo i częściej? Ja mam 26lat, ale w wieku 21 latałam, z moim już teraz mężem, co 2-3dni na miasto:))

Gość putin was wszytskich zaje__bie
takie kobiety nadaja sie wylacznie do rodzenia dzieci i przesiadywania w domu, swiat ich nie potrzebuje. x w dobie masakrycznego niżu demograficznego są bardzo potrzebne.

Gość gość
nie na darmo jest zaleznosc, ze im mniej wyksztalcona i biedniejsza (pochodzaca z gorszego srodowiska) kobieta, tym wczesniej wychodzi za maz. x Większość młodych dziś i tak żyje na kocią łapę. A ślub kosztuje, rodzi zobowiązania i prędzej patologia żyje na kocią łapę a zamożniejsi ludzie pozwalają sobie na ślub.

Gość gość
jasne, ze bogaci pozwalaja sobie na slub i t onawet wystawny, tylko, ze robia to solidnie po 30 roku zycia. a nie tuz po 18-20, jak biedota

"a ona już coś wspomina, że on się zachowuje jak dziadek(chociaż ona wcale nie jest jakaś bardzo rozrywkowa) - nie chce wychodzić, sylwestra spędzili z jej rodzicami w domu oglądając TVP" <><><> To nie musi wynikać z wieku a z charakteru. Może koleś po prostu ma osobowość domatora ? Tu na forum pełno takich prawików 18-22 co też sprzed kompa się nie ruszają... Mój ma 40 a jak tylko chwila wolnego to chce jechać w góry lub nad morze.

Gość gość
Może być :) my z mężem zaczynaliśmy jak ja miałam 22 a on 35. 14 lat jesteśmy razem :)