Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leneczka12

Powiększanie Piersi

Polecane posty

Witam planuje powiększyc piersi w klinice Dr Szczyta jesli chodzi o wybór lekarza to albo Dr Szczyt lub Dr K Potocki i mam pytanie odnośnie całego przebiegu operacji i ogólne wrażenia i odczucia jestem mamą dwójki dzieci córa 6 lat synek 2 latka obecnie nie planuje już dzieci dlatego chce powiekszyc sobie piersi bo są obwisłe i jeden jest wiekszy co bardzo mi przeszkadza bo jedna piers wyłazi ze stanika a druga jest zchowana widac to nawet pod zakrytym dekoldem prosze podzielcie sie swoimi opiniami przezyciami

jak nie planujesz dzieci to tak na prawdę nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić operację :) warto sie wybrać na konsultację, zobaczyć co lekarz powie, sama pewnie będziesz po rozmowie wiedzieć czy jest to ten lekarz czy jednak zdecydujesz sie na innego! a o jakim rozmiarze myślisz ?

też mi się tak zdaje jak pisze Szilka....powinnaś jednak dopytać lekarza. nie powinno być przeciwskazan...zresztą tyle kobitek karmi po operacji dzieci :)

Gość gość
Ja powiększałam sobie piersi w http://drpernak.pl/ preparatem macrolane i wyglądają świetnie. Są bardzo naturalne i wyraźnie większe.

ale o ile mi wiadomo macrolane daje na krótko efekt...i powiększa piersi tylko o 1 rozmiar...na dłuższą metę to się nie opłaca