Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabinkaSlask

Urodziny dziecka lista pomocy

Polecane posty

Gość gość
wy naprawde na urodziny podajecie chipsy i paluszki?!Jak w koglu moglu

Gość gość
jestem w szoku czytając te komentarze. W jakich wy ludzie melinach się chowaliście, w jakich środowiskach się obracacie jeśli dla was jakkolwiek impreza rodzinna musi być z alkoholem? Bo rozumiem, że nie mówicie o lampce wina do obiadu... Chlejecie wóde w towarzystwie dzieci? Jezu co za patologia, tak to jest jak rozmawia się z ludzmi na publicznych forach - koresponduje się z ludzmi z nizin społecznych, których realnie nigdy w zyciu nie zapytalibysmy się o zdanie.

Gość SabinkaSlask
Moj maz sam niechce alkoholu na urodzinach :) Na urodzinach bedzie typowo grono rodzinne dziadkowie babcie i nasze rodzenstwo z dziecmi dodatkowo moja przyjaciolka z corka w tym kobiety nie pijace ewentualnie 4 osob nic wiecej :P

Gość gość
A co chipsy i paluszki są złe? Dla dzieci w sam raz, nie ma sensu się wysilać bo dzieci i tak nic innego nie żrą.

Gość SabinkaSlask
Wiecie co jest najlepsze ze patologie sa i chleja co chwile ja chce zrobic urodziny bez alkoholu i jestem krytykowana :D O co tu chodzi hehe

Gość gość
Myślę, że dziadkowie by sobie z chęcią chlapnęli, bo raczej hasać z dzieciakami nie będą, nie ten wiek. Autorka jest zwyczajnie skąpa.

Gość gość
no jak beda dziadkowie babcie i rodzenstwo to kasy zbierzesz. myslalam ze kolegow syna zapraszasz ale nie ty liczysz na kaske ;-)

Gość gość
moim zdaniem zapraszanie kogoś na urodziny i nie częstowanie gości żadnym posiłkiem to zwyczajny brak taktu i buractwo. Jak nie ma się pieniędzy to nie urządza się proszonej imprezy, to zobowiązuje do jakiegoś minimum ze strony gospodarza. Nie dziw się autorko, że pierwsza mysl każdego w takiej sytuacji to, że ma do czynienia z chamówą, która chce tanim kosztem nazbierać prezenty, i nie dziw się gdy goście którzy na imprezę urodzinową przyjdą z prezentem a wyjdą ze ściśniętym żołądkiem pomyślą to samo. Na urodziny nikt nie przychodzi z pustymi rękoma i swoją drogą to zastanawiające że nie byłoby ci wstyd w takiej sytuacji.

Gość gość
paluszki na urodziny i rajstopy dla 10 letniego chłopca to tylko na kafe

Gość SabinkaSlask
To masz problem bo jedni dziadkowie juz nie zyja a moja mama nie pije jedynie tata wiec mi tu nie pisz glupot ze by sobie chlapneli. Przykro mi jesli ty masz taka pijacka rodzine ale u mnie tego nie ma i pije sie rzadko

Gość SabinkaSlask
Prezenty syn by dostal nawet bez przyjecia. To ze mam ograniczone mozliwosci w tym miesiacu dlatgo chce zrobic skromnie ale zrobic . Myslalam ze na kafe sa madrzy ludzie i doradza menu a nie pisza anonimowo i sie dowartosciowuja :) mnie to nie rusza :) Dziekuje tym co sie solidnie wypowiedzieli. Menu juz utworzylam :)

Gość gość
Czyli postawisz paluszki i chipsy dzieciom? Czy będą jakieś mięsa i przekąski?

Gość SabinkaSlask
Bedzie sam alkohol i d*****nie patologiczne :) Zegnam durne pomaranczowe wytwory ludzkie