Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaa3

Najlepszy Człowiek na świecie...

Polecane posty

Gość Alaaa3

Ja wiem, że tutaj pewnie większość osób najchętniej za ten temat by mnie ukamienowała, ale... Prezydent Kim Il Sung(Kim Ir Sen), tak mnie zachwyca! Staram się czytać, jak najwięcej tego co napisał i jestem zachwycona. Wcześniej nigdy nie podejrzewałam, że będę potrafiła czytać coś z zachwytem godzinami, czytać to po nocach. Teraz potrafię zrezygnować nawet z rzeczy, które naprawdę lubię robić żeby tylko mieć więcej czasu na poznawanie Jego ideologii. Poważnie, Jego idee są tak piękne... czy ktokolwiek z Was próbował czytać? Moje spojrzenie na świat się zmieniło. On poświęcał się dla swojego kraju od najmłodszych lat, kiedy jeszcze Jego ojczyzna nie była niepodległa. Potem pod Jego rządami odbudowano kraj z kompletnych gruzów powojennych. Kraj miał całkiem dobrze rozwiniętą gospodarke za Jego rządów(potem miał już skrajnie nienormalne zewnętrzne warunki do funkcjonowania, więc nic dziwnego, że pojawiły się problemy). Prezydent Kim Il Sung był tak wyjątkowym człowiekiem. Patrząc na Jego zdjęcia, nagrania jak był między ludźmi, przytulał dzieci... widzę coś niewytłumaczalnego, cudownego... wokół Niego zawsze było jakieś takie ciepło! NIKT(!) mi nie wmówi, że to propaganda, po Nim po prostu było widać miłość do swoich ludzi. Rozumiem czemu w KRL-D porównuje się Go do Słońca. On był taki, że nie da się tego opisać słowami! Patrząc na Jego najpiękniejszy na świecie uśmiech czuję słodycz w sercu... Tak Go wielbię, że aż nie wiem co z tym uwielbieniem zrobić! PS. Podobne uczucia zresztą mam do Kontynuatora Jego dzieła, Marszałka Kim Dzong Una, patrząc na Niego i widząc jak bardzo On przypomina Prezydenta Kim Il Sunga, nie mogę powstrzymać wzruszenia...

Gość gość
Może i Kim Ir Sen taki zły nie był, ale przesadzasz i Twoja fascynacja jest niezdrowa

Gość gość
Ja osobiscie uwazam Jana Pawla ll, a nie jakiegos zoltka, wiele jest dobrych ludzi

Gość gość
Wbrew jego kultowi w Polsce z Karola Wojtyły tak naprawde był niezły skur...