Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa45

Do Daria275

Polecane posty

Gość sprawiedliwa45

Do Daria275 Twój maz wie juz o tej drugiej zdradzie? Ty klamliwa manipulantko, zalosna szmaciaro. Przeczytalam ten watek od deski do deski, ale twoje czyny wprawily mnie (i mojego meza) w mega oslupienie. Powiedz mi, ktora para stara sie kilka lat o dziecko, idzie na IUI, a zona zdradza meza z jakims totalnym zerem w tym czasie? Dobrze, zdradzials go raz i mialas wyrzuty sumienia, ale za drugim razem zeby zrobic to rozmyslnie, to trzeba byc zwyklym smieciem. Nie pisz dziewczynom tutaj na forum, ze "wzmacnialas zwiazek i jak sobie odpusciliscie to zaszlas w ciaze i plakaliscie ze szczescia". A napisalas ze dokladnie w tym samym czasie zdradzialas swojego meza ponownie i juz mu o tym nie powiedzialas? Zycze ci zeby potraktowal cie jak najgorsza rzecz. Bo nie przekonasz mnie ze to jego dziecko. Oklamalas go i nie zaslugujesz na miano zony, kobiety ani tym bardziej matki. Jestes teraz w ciazy jak ja, ale nie zycze ci niczego. Twojemu mezowi i dziecku duzo zdrowia ale tobie tylko tyle by ten sam los spotkal ciebie. I spotka........