Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam zwracam się z dość głupim pytaniem jednak ważnym dla mnie. A mianowicie okres dostałam 16 stycznia a 18 stycznia całowałam się z chłopakiem leżałam na nim w leginsach je d na w pewnym momencie włożył penisa za moje majtki na włosy linowe ja raz się poruszylam gdy poczulam go odrazu wyciągnęłam l. Warg środowych nie dotknął penis. Wytrysk u nie było lecz nie wiem co z preejakulat em:/ zaraz poszłam umyć to miejsce ręcznikiem z mydłem. Niestety nie miałam tamponu i zwinelam papier toaletowy w rulonik i przyłożyłam do miejsca wejścia pochwy. Czy jest ryzyko zajścia w ciążę? Cykle mam 26-28 dniowe długość krwawienia praktycznie skończył mi się dziś 20 stycznia wczoraj był bardzo skapy Jak masz skrytykować albo żartować to nie wypowiadaj się!

Gość gość
nie krytykuje ale propozycje daje moge się tobą zaopiekować i twoim dzieckiem naszym dzieckiem bende za nasz odpowiedzialny i bedziesz sie dobrze czuć jak ta propozycja ci się podoba to muj nr gg 7179864 odpisz

Gość gość
Liczę na odpowiedz nie żarty

Gość gość
to nie jest zart tylko moja propozycja do ciebie

Gość gość
a decyzja należy do ciebie co z ta propozycja zrobisz

Gość gość
Wez kretynko sie rozpedz na sciane. Dlugo bedziesz ten temat walkowac? Do samej c***y? A jak jej dostaniesz to bedziesz wypisywac " a moze jrdnak moge byc w ciazy?" zachowujesz sie jakbys wlasnie na ta ciaze liczyla a nie sie jej bala. Kazdy Ci tu gada ze szanse sa znikome, a Ty dalej swoje.liczysz ze ro,petasz dyskusje czy co? Jak sie tak bardzo boisz to idz do gina a nie zakladaj milion tematow o tej samej tresci. Nikt Ci tu materacem nie byl zeby oceniac. TishAddams9