Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który ma talent do języków obcych i nic poza tym. Co zrobic???

Polecane posty

Gość gość

21 lat. Studiuję kierunek przyrodniczy ale nie radze sobie. Zawalam sesje, nie zdaje. Nic nie umiem. Jedyne co potrafie to nauczyc sie łatwo jakiegos jezyka. Nie moge jednak zostac nauczycielem bo sie do tego nie nadaje. Co mi radzicie??? Na jakie studia iść lub kursy??

fajnie, mnie to kręci, bo sama mam smykałkę do języków:) no nie wiem, na jakąś filologię? może bardziej human albo komunikacja, albo sprawy społeczne są dla Ciebie. skąd mamy wiedzieć na jakie studia chcesz iść:D

Gość gość
Własnie do żadnych sie nie nadaje.

Gość gość
zostan tłumaczem kierunek np języki specjalistyczne lub lingwistyka stosowana masz naprawde wielki dar wykorzystaj to wiem, co mówie uwierz mi

Gość gość
Mój jedenastoletni wnuk zna 4 języki - polski, niemiecki, angielski i francuski. Jakim cudem?mama Polka, tato Francuz, mieszkają w Niemczech, a nauka angielskiego gratis, w szkole, ale nie tylko.

Gość gość
wyjasni mi ktos co oznaszaja slowa: wodzic na pokuszenie? :classic_cool:

Gość gość
Fajnie. Moja córka ma 3 lata i zna dwa, polski i niemiecki bo mieszkamy w Niemczech. I ciągnie ją do kolejnych. Zna już sporo angielskich słówek i pyta o francuskie ale ja pomóc nie mogę, tylko tata bo się uczył. Przepraszam za zaśmiecanie, chciałam się pochwalić.

Gość gość
Wodzić na pokuszenie Kusić , mamić ,namawiać do grzechu