Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_czatu

chłopak z czatu potrzebuję porady

Polecane posty

Gość dziewczyna_z_czatu

potrzebuję porady :) wczoraj na czacie poznałam chłopaka, rozmawialiśmy przez godzinę, może trochę więcej. całkiem fajny i w moim wieku (22l.). nagle napisał, że musi lecieć, podał swój mail, poczekał na moje "pa" i poszedł. wszystko tak szybko i... nie wiem... napisać do niego czy odpuścić? a jeśli tak to co? :)

Gość gość
pewnie na odleglosc?

Gość dziewczyna_z_czatu
dzieli nas jakieś 50 km, więc odległość jest, ale nie aż taka duża :)

Gość gość
mozesz napisac

Gość dziewczyna_z_czatu
a co powinnam napisać? nie wiem ilu dziewczynom podaje swój namiar, więc skąd będzie wiedzieć, że ja to ja? :) sorry za głupie pytania ale nieczęsto poznaję kogoś w internetach

Gość gość
ja pisalam kilka razy i za każdym razem sie przejezdzalam bo okazalo sie ze kazdy z nich to casanowa który dziennie gadal z 26265281 takimi jak ja.

Gość dziewczyna_z_czatu
no to niefajnie... ale w sumie to tylko czat i na nic szczególnego nie liczę, ale miło się rozmawiało :) Ty za to masz doświadczenie, mogłabyś mi napisać czy mnie zbył czy nie?

Gość dziewczyna_z_czatu
oczywiście jak Ci się wydaje biorąc pod uwagę Twoje doświadczenia :)

Gość gość
faceci na czacie szukają łatwych naiwnych wiec często podaja swoj namiar i znikaja. wejdź na czat i znów go może spotkasz . zmień nick i zobaczysz. poza tym gdyby był fair to poprosił by cię o namiar

Gość dziewczyna_z_czatu
czyli wg Ciebie nie powinnam do niego pisać? przy okazji dzięki za zainteresowanie :) nie znam się na poznawaniu w internecie i błądzę jak we mgle dlatego tym bardziej ciesze się że ktoś mi odpowiedział

Gość gość
jak chcesz

Gość gość
szkoda twojego czasu na niego. ma takich jak Ty na peczki

Gość dziewczyna_z_czatu
sama nie wiem czego chcę :) (i tu panowie powinni powiedzieć: typowa baba :D) z jednej strony miło mi się z nim rozmawiało, fajnie spędziłam tą godzinę i nie uważam jej za zmarnowaną z drugiej nie chcę żeby myślał o mnie nie wiadomo co. nie szukam w internecie związku ani żadnych przygód, na czacie jestem pierwszy raz od roku i tylko raz przeniosłam znajomość internetową na gg, więc zupełnie nie znam się na "czatowym savoir-vivre" z trzeciej strony wiem że nie jestem jedyną z którą pisał, przecież to był czat, a tam pisze się z różnymi ludźmi, wobec czego wyłączności nie oczekuję :)

Gość dziewczyna_z_czatu
macie teraz pełny obraz sytuacji, więc pisać czy nie, a jeśli tak to co pisze się w takich sytuacjach?

Gość gość
nie pisz, ktos wspomniał ze takich jak ty ma na pęczki i na pewno założył maila do tychze celow, lepiej pogadaj niezobowiązująco i niw dawaj namiarow

Gość gość
cokolwiek