Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejsfejs

Czy wyświetlam się tym osobom w propozycjach na Facebooku?

Polecane posty

Gość gość
"zauważyłam, że możecie mieć z kimś wspólnych znajomych, a nie wyświetli wam się, że macie, bo niektórzy ludzie mają ukrytych znajomych" "Odpada. Akurat te osoby, na których profil wchodzę nie mają ukrytych znajomych." jest też druga opcja - możesz mieć kogoś w znajomych, ale ta osoba ma ukrytych znajomych nawet przed znajomymi, czyli przed tobą to jak wejdziesz na kogoś z jej znajomych to ci też się nie pokaże, że macie jakiś wspólnych znajomych.

Gość gość
ja mam fikcyjne konto i zaglądam do znajomych i pojawią mi się oni czasami do osób które mogę znać ale ciekawe czy ja im się pojawiam

Gość fejsfejs
""zauważyłam, że możecie mieć z kimś wspólnych znajomych, a nie wyświetli wam się, że macie, bo niektórzy ludzie mają ukrytych znajomych" "Odpada. Akurat te osoby, na których profil wchodzę nie mają ukrytych znajomych." jest też druga opcja - możesz mieć kogoś w znajomych, ale ta osoba ma ukrytych znajomych nawet przed znajomymi, czyli przed tobą to jak wejdziesz na kogoś z jej znajomych to ci też się nie pokaże, że macie jakiś wspólnych znajomych." W kwestii tych osób, których profile podglądam to opcja odpada, uwierz.

Gość gość
a czy te osoby wam sie powtarzają? bo mi tak

Mi się dzisiaj pokazała w propozycjach mtka mojej byłej .. A ja na nią nie wchodziłem (bo mam nowe konto i jej nie lubie, nie mam potrzeby ją "odwiedzać") I czy ona mogła wejść na moje czy jak? totalnie mnie to zaskoczyło.

Gość gość
Tak wyświetla sie. Wiem na pewno, bo ostatnio mój mąż załatwiał z Panią z playa telefon i często z nią rozmawiał, miała charakterystyczne imię i nazwisko. Jakież było zadziwienie mojego męża, gdy na fejsie wyświetliła się ona w propozycjach znajomych, a nie mieli oni wspólnych znajomych. Wniosek był jeden- musiała go obczajać

Gość Rafalttt
to celowe działanie Facebooka, ma na celu wywołanie pewnego efektu psychologicznego