Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę domek tylko dla siebie

Polecane posty

Gość gość

oczywiście przepiszę go kiedyś moim dzieciom, ale teraz chcę domek z ogródkiem!!! Bez męża, mąż zostanie w obecnym. Problem w tym, ze nie mam tyle kasy na taki domek, nawet najskromniejszy> I nie zarabiam kokosów a jestem za stara na kredyt, po 50tce. :( Jak to zrobić, żeby sobie taki domek z ogródkiem kupić i się wyprowadzić, no jak?? Jutro wejde po wasze pomysly, bo tera idę spac, musze wcześnie wstać do pracy, w której nie zarabiam kokosów. :o

Gość gość
kochana miec domekto nie jest taki luksus zwlaszcza gdy chcesz w nim zamieszkac sama muwiw to szczerze mama dom z ogrodiem i tylko marze zebygo sprzedac i przeniesc sie na starosc do bloku (mam 45 lat) Nawet nie wiesz jakie to sa obowiazki w lecie jest ok - ale po pracy biegiem do domu , bo trzeba wylosic trawe i pozbyc sie wszelkich chwastow zeby przez okno nie wlazy do domu a zima jak zasypie musisz godzine wczesniej wstac , zeby odsniezyc i wyjechac samochodem z garazu itd aaa i jeszcze dochodza wszelkie awarie ktore niestety musisz naprawiac na wlasny koszt i oczywiscie jezeli jestes sama musisz zamawiac za kazdym razem jakas ekipe do naprawy No nie wiem jeszcze jak zachorujesz kto ci rozpali w centralnym bo zamarzniesz jak nie wstaniesz wiec bardzo bardzo mocno sie zastanow