Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotykac sie z chlopakiem ktory lubi wypic

Polecane posty

Gość gość

Czy spotykac się z chlopakiem który ma 21 lat nie ma prawka, samochodu, nie przelewa sie u niego w domu, ma pracę ale cala tygodniowa wypłatę potrafi rozwalic przez weekend i we wtorek nie ma juz kasy. A co gorsze lubi się napić z kolegami. Kiedyś opowiadał że nie moze pić duzo wódki bo wtedy mu odwala i raz wybił szybę w domu, ale obiecał mamie ze juz nie będzie tyle pil. Jest fajny, zabawny, potrafi sie ubrać itp. Dostałam od niego parę róż i gdzie idziemy w weekend wszędzie za mnie płaci. Polubiłam go ale nie wiem co myśleć o tym alkoholu.... Czy warto zwrócić uwagę na takiego chłopaka?

Gość dobrzeradzę
Oczywiście, że warto. Przecież jak lubi wypić, to po alkoholu może dłużej. Teraz już wiesz czemu warto? Acha :)

Gość gość
jakis buc mi posta wykasowal :D

Gość gość
nie, nie brnij w to, moja siostra też się zaczęła zadawać z takim, nie zazdroszczę jej emocji w tym związku, zmądrzała po 3 latach, nie słuchała mnie (bo w sumie kto słucha 'dobrych rad'?), żeby nie zaczynała nawet, bo pewnie głupia miała nadzieję, że przy niej się zmieni, na początku było w miarę, a później hamulce panu puściły, a ona już sie zaangażowała i ciężko jej było z nim skończyć normalnie nie rozumiem, jak można być tak naiwnym...

Gość gość
a, jeszcze mi się przypomniało, jak mówiła że to dziwne, że po alkoholu to on w łóżku może długo, a na trzeźwo nie :O- kobieta po studiach, na stanowisku i po rozwodzie, więc życie trochę zna, ale ona taka cholerna romantyczka

Gość gość
Ale on naprawdę mi sie podoba tylko po tym co sie dowiedziałam nie wiem co myśleć... Czuje sie przy nim bezpiecznie

Gość gość
i tak zrobisz, co zechcesz, więc rób co chcesz, bo tu będzie 1000 wpisów, że nie warto ,a ty go zaczniesz bronić, że dla ciebie jest inny i w ogóle przeszedł pełną metamorfozę i nawet przestał pić, a zaczął oszczędzać :O

Gość dobrzeradzę
Zastanawia mnie jedno, czy w obecnych czasach młodzież i dorośli do ok 30l nie potrafią sami podjąć żadnej decyzji i muszą po forach pytać innych o zdanie, z którym i tak się nie liczą, bo i tak potem robią co chcą? Dziewczyno jak Ci się on podoba, to w czym problem? Pamiętaj tylko o antykoncepcji. Jak po czasie zobaczysz, że to był błąd, to zwijasz żagle i płyniesz do innego portu. Życie to nie forum, tylko ciągłe podejmowanie decyzji ze wszystkimi konsekwencjami. Jedne wybory są dobre, inne nie. Może to jest tak, że chłopak młody i chce się wyszumieć i poimprezować. A może sens jego życiu nadaje alkohol? Mi też się podoba praca linoskoczka w cyrku, ale wolę robić to co robię i nie martwić się, czy jutro wrócę z pracy w jednym kawałku.

Moja odpowiedź na pytanie- nie, nie i jeszcze raz nie.

Gość gość
a mowię SPRÓBUJ :) byłam z chlopakiem, który miał problemy z narkotykami. Zrezygnował z nich dla mnie, teraz jest mi wdzięczny ze dzięki mnie nie zszedł na dno :) jeśli mu będzie zależało to i on zmieni swój tryb życia. Zawsze można odejść :)