Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co inwestować w 2015 roku?

Polecane posty

Gość gość
http://finansowa24.pl/inwestowac-male-kwoty/ tutaj są opisane najlepsze kanały inwestycyjne, jeśli dysponujemy małą kwotą :) od jakiegoś czasu regularnie inwestuję w akcję różnych spółek, z mniejszymi i większymi sukcesami ;)

Gość MariuszFoxx
Moim zdaniem najlepiej samodzielnie na rynku walutowym u brokera z dobrymi warunkami handlowymi jak na przykład hotforex i ich rachunek z zerowym spredem.

Gość gość
Mnie zaintrygowała niedawno oferta Mennicy specjalizującej się w obrocie złota i srebra inwestycyjnego, którą znalazłam po adresem www.mennica24.pl . Szukałam na prezent dla dziadka złotej monety i właśnie na tym portalu taką znalazłam. Cena była atrakcyjna a transakcja bezproblemowa.

Gość gość
Zdecydowanie warto inwestować w złoto, diamenty, srebro. Ich cena nieustannie wzrasta oraz popyt na nie. Są to złoża nieodnawialne, zdecydowanie inwestycja w nie zaprocentuje. Mi w mojej przygodzie z inwestowaniem pomogło www.att-invest.pl, wrzucam linka moze komus sie przyda

Gość petrusz

Działam przez XTB. Portfel podzielony na forex, surowce i kryptowaluty, ale krypto to u mnie tylko 10 proc. Ile można z tego wyciągnąć? Dużo i mało - zależy, co potraficie, jakie macie doświadczenie, na czym bazujecie, czy rozumiecie ten rynek i poświęcacie czas na analitykę. Tak da się naprawdę uzyskać całkiem fajny efekt, tylko całość musi być w odpowiedni sposób zaplanowana. A jakie rozwiązania mają kluczowe znaczenie? Narzędzia, wiedza, znajomość rynków - to takie podstawy.