Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Witam mam 19 lat a ona 16 i pewien problem poniewaz nie wiem czy moja przyjaciółka coś do mnie czuje. Moze zaczne od poczatku zaczelo sie od tego ze zaczelismy rozmawiac na fb i tak rozmawialismy z 4-5 miesiecy po czym wreszcie umowilismy sie na spotkanie i od tego mometu zaczelismy spotykac sie juz coraz czesciej i tak to trwa az do teraz bardzo dobrze nam sie rozmawia na kazdy temat ja moge liczyc na nia i ona na mnie w kazdej sytuacji. I wlasnie sylwestra tez spedzilismy razem tylko we dwoje chodzilismy po miescie rozmawiajac na wszystkie chyba mozliwe tematy :) Powiedziala mi ze bardzo lubi spedzac ze mna czas. I wlasnie zawsze jak sie widzimy ja nir moge doczekac sie tego spotkania , zawsze potrafimy rozmawiac godzinami. Za kazdym.razem mowi mi ze uwielbia ze mna rozmawiac a ja to samo czuje w stosunku do niej no i wlasnie jak wiem ze ma.sie spotkac z innym chlopakiem to cos mi sie robi nie moge znalezc sobie miejsca non stop o tym mysle jak beda rozmawiac co beda robic itp.. Ja ze swojej strony moge powiedziec ze czuje ze jest to.cos wiecej niz tylko przyjazn tylko nie wiem co mam robic powiedziec jej o tym , czy ona czuje to samo co ja ? Prosil bym o jakas rade bo nie wiem co robic. A dodam jeszcze ze oststnio przez przypadek dowiedzialem sie ze byla z jakims jej kolega ze szkoly gdzies na spacerze i boje sie ze jak czegos nie zrobie i przez to ze nie powiem jej ze cos do niej czuje moge ja stracic i jako przyjaciela i jako milosc. Przepraszam za brak Polskich znakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach