Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymamno

Dlaczego on tak na mnie działa?

Polecane posty

Gość niewytrzymamno

Nie jest brzydki, ale nie jest jakiś mega lasek znam przystojniejszych, a jednak tylko przy nim nogi mam jak z waty, nie mogę się na niczym skupić, serce wali mi jak szalone i czuję podniecenie gdy jest blisko. Dlaczego tak się dzieje ?

Gość gość
Facet odpowiedni do zapłodnienia Ciebie.

Gość Dywan na suficie
Widocznie ma w sobie to "coś".

Gość niewytrzymamno
Ale nikt tam na mnie nie dzialal jak on działa. Nie mogę wytrzymać przy nim, marzę i śnię że kiedyś wylądujemy w łóżku oboje. Czy da się coś zrobić aby on też to czuł co ja?

Gość gość
Nigdy nic takiego nie czułaś?:-) To chemia kochana, chemia:-) I wcale nie musi byc facet przystojny, ja też zaczełam sie z takim jednym spotykać- przeciętniak, kurd**el. Na pierwszym spotkaniu byłam zawiedziona, ale dałam drugą i trzecią szansę a dziś chodzę nakręcona tak jak ty:-)

Gość gość
a wy sie chociaż spotykacie czy to ktos z otoczenia twojego?:-) Bo ja to rpzynajmniej mam szanse na małe co nieco w najbliższym czasie:-) a ty jesli to ktos z otoczenia to współczuję katorgi:-)

Gość gość
debilka!!! to do autorki :D

Gość gość
Tez tak mialam przy moim obecnym i wyszedl nam piekny synek :D

Gość gość
Nie wiem dziewczyny jak wy ale ja mam przy nim tak ze mam lodowate dłonie a do tego całe spocone:-) To napięcie mi minie jak juz wskoczymy do łożka, ale póki co jestem tak spięta i napięta przy nim ze szok:-)

Gość niewytrzymamno
mam tak samo jak gość powyżej zimne i spocone dłonie serducho wali jak oszalałe łaskotanie w podbrzuszy normalnie jak on pojawia się na horyzoncie moje hormony wariują. Czuję niesamoeity pociąg do niego. Ciągnie mnie jak misia do miodu.

Gość niewytrzymamno
A nie spotykamy się może gdybyśmy się spotkali to by mi przeszło.

Gość gość
Autorko mam to samo facet mnie tak kręci, a właściwie w ogóle nie jest w moim typie. Spotykamy się 2-3 razy w tygodniu i wydaje mi się, że on czuje to samo, jest jednak zajęty:( nie jest typem podrywacza ale widzę jak patrzy na mnie i zagaduje.Jak poznać czy faktycznie czuje też chemię czy jednak ja to sobie nad interpretuje, pomocy bo oszaleję!!!

Gość gość
A gadasz z nim? Też tak mam tylko że w stosunku do kobiety.. I wydaje mi się że ją też coś do mnie ciągnie.

Gość gość
tak rozmawiam z nim i w sumie na początku zawszę się denerwuje on też ale potem jakoś tak fajnie nam się rozmawia. Piszemy też maile znamy się 3 miesiące ale od miesiąca częściej i odważniej rozmawiamy i piszemy. Nie chce go spłoszyć chcę żeby oszalał na moim punkcie widzę że jest zainteresowany i ten uśmiech ma zabójczy...jak to rozkręcić żeby nie być nachalną jakieś wskazówki??

Gość gość
w 80 przypadkach na 100 feromony, do nabycia za kilka stowek wraz z perfuma tani chwyt stopka: znam jeszcze tansze chwyty