Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli mam 17 lat i zamierzam..oznacza ze w tych czasach jest inna i dziwna?

Polecane posty

Gość gość

i zamierzam pierwszy raz mieć mając 19-20 lat to oznacza ze jestem patologią i chorą na mózg ?w dzisiejszym świecie chyba tak jest. tracąc dziewictwo w wieku 19-20 jest czymś złym ? powodem do wstydu ? chce zrobić to z kimś kogo kocham, wiedzieć o seksie na pewno każdy wie, bo nawet w klasie 4-6 jest wspomniane o seksie. to że wiem co to jest jak i co, ale majac 17 lat zamierzam zrobić to za dobry kawał czasu jest czymś złym ? czy to ja jestem "dziwna" ?

Gość gość
ja stracilam dziewictwo mając 22,5 roku z facetem ktorego bardzo kochalam, ale niestety on mnie zostawil przez co potem mialam 2 lata depresje. Seksu nie uprawialam potem az do 30 tki bo takie mialam zle doswiadczenia.

Gość gość
Żyj sobie jak chcesz, dopóki nikogo nie krzywdzisz wszystko jest w porządku. A opiniami innych się nie przejmuj, to są tylko opinie.

Gość gość
czy trzeba ogladszac, kiedy sie straci(lo) cnote? To prywatna sparwa, nikt o tym nie musi wiedzic i nie ma pzrepisów ustalajacych wiek

Gość gość
Tak naprawdę to w mediach celowo propaguje się wzorzec, że wczesne pójście z kimś do łóżkach jest cool, bo tacy ludzie, którzy wcześniej zaczęli są potem nieszczęśliwi i nie czerpią żadnej przyjemności seksu, są o 60% bardziej narażeni na ryzyko samobójstwa, nałogi itd. Bo jest coś takiego jak habituacja. Ci nieszczęśliwi ludzie będą potem z******tymi konsumentami dóbr materialnych i łatwo ich będzie oskubać z gotówki, bo będą musieli sobie kupowaniem nastrój poprawiać. Znałem dziewczynę i byłem nawet z nią, która straciła przed 14 rokiem życia i cała rzeczywistość stała się dla niej koszmarem. Filmy, reklamy itd, są specjalnie tak robione, żeby młodzież robiła takie rzeczy, a potem oni wszyscy w wieku powyżej 20 lat będą nieszczęśliwi, zblazowani i na skraju samobójstwa.