Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężowie oddają wam pensje ?

Polecane posty

Gość gość

zebyscie wy zarządzaly budżetem czy wydzialają wam czesc a reszte biorą czy macie wspolne konto?

Gość zonaswojegomeza
Moj Maz oddaje pensje go wie, ze dobrze nimi gospodaruje...

nie. on ma swoja pensje, ja swoja. mamy wspolne wydatki i je dzielimy, ale konta mamy oddzielne

Gość gość
Nie moj maz nie oddaje mi pensji, oboje wplacamy taka sama ilosc na wspolne kato z ktorego oplacamy wszystkie rachunki I kupujemy jedzenie. Oboje mamy taki sam dostep do tego kata wiec oboje wiemy co sie z nim dzieje

Gość gość
KATA XX dobre :-)

Gość gość
mamy swoje konta, rachunki placimy razem

Gość gość
Tak oddaje, ale pieniążkami wspólnie zarządzamy i decydujemy na co je wydamy

Gość gość
My mamy wspólne konto, mamy też karty do tego konta. Każdy bierze ile mu trzeba.

Gość gość
tak oddaje.Zostawia sobie jakies zaskorniaki na swoje wydatki,a reszte mi oddaje. Jak mu braknie,pozycza ;) Ale ja nie jestem rozrzutna,wiec dobrze gospodaruje pieniazkami i jeszcze sporo odkladam na nasze przyjemnosci ;)

Gość gość
mi nie oddaje,nie mam dostępu do jego konta,mam tylko to co sama zarobię,czasem coś mi wydziela na jedzenie ale to są grosze.s

Gość gość
A z jakiej paki miałby oddawać? To nie te czasy, no i już nie te kobiety co dawniej.

Gość gość
z jakiej paki?a dzieci to co same sie zrobiły? trzba je ubrac i wyrzywić a to kosztuje.s

Gość gość
i nie mam tu akurat na myßli odda wania pensji,ale przynajmniej pół na pół a nie źe ja wszystko a on z wielkim ale.On musi widzieć moje dochody a ja nawet nie widzialam na oczy wysokosci jego konta czy jego wypłaty.Czy to jest fer?s

Gość gość
Mój mąż nie daje pensji,ja pracuje,mam swoje pieniądze,on ze swoich opłaca rachunki,paliwo,ubezp 2aut i na weekend zakupy płaci,ja w tygodniu ze swoich zakupy robie,i dzieciom daje jak im potrzeba,ja mniej zarabiam.Ja ze swoich ubrania i kosm.kupuje i codziennie jakieś jedzonko.pasuje mi taki uklad.

Gość gość
mąż i ja oddajemy część swoich pensji na wspólne konto z którego płacimy za rachunki jedzenie leki paliwo itp. zaskórniaki trzymamy na swoich własnych kontach

Gość gość
dziś ty się nawet nie zastanawiaj tylko dowal mu sprawę o alimenty na dzieci. Zażądaj 60% jego wynagrodzenia. Jak powiesz w sądzie, ze mąż nie łoży na utrzymanie małoletnich dzieci i nie dokłada się do wydatków domowych to zobaczysz jak go sędzia potraktuje.

Gość gość
tylko jak,?skoro zwolnił sie z pracy we wrześniu,bo ja pracowałam..teraz niedawno mnie wylali ,on nadal nie pracuje i tylko cos tam dorabia,czeka na moj zasiłek ..od kwietnis,bo on jest bez prawa do zasiłku.s

Gość gość
U mnie jak u wiekszosci tutaj , mamy jedno wspolne konto na ktore sie skladamy , reszte kazdy zatrzymuje na swoim koncie