Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej zaskakujące prezenty

Polecane posty

Gość gość

jaki najbardziej zaskakujący prezent udało się wam komuś sprezentować albo sami dostaliście?

Gość gość
Ja zawsze daje przemyslane prezenty do okolicznosci, np slub zawsze pieniadze, komunia pieniadze i dodatek biblia sw, czy lancuszek itp, chrzest podobnie, mamie komplet talerzy, sztucce, kosmetyki , itp, ale sama dostalam od kuzynki sztucznego penisa 22cm brazowego bo mam meza araba i wyczytala na forum ze oni maja male, ale moj ma normalnego i ten sztuczny mi jest niepotrzebny

Gość gość
ja teraz mam taki problem z chłopakiem na walentynki, nie mam zielonego pomysłu co można mu kupić zeby nie było to oklepane....

Gość gość
autoprezent.pl - najlepszy pomysł na prezent dla faceta :)

Gość gość
Niespodzianki bywajhą niesprawdzone. Mnie jednak mój chłopak zaskoczył swego czasu zakupem pakietu filmów Woody'ego Allena którego po prostu uwielbiam. W tym rokuj na pewno idziemy do kina, bo to nasz mały zwyczaj, a bilety kupujemy przez www.kartamiejska.pl gdzie kodujemy je na kartę miejską by się nigdzie nie zgubiły.

Gość gość
Mnie chłopak zaskoczył oryginalną statuetką, którą sam obmyślił, ułożył dedykację. Wszystko przemyślał, miała kształt kotka, bo uwielbiam sierściuchy:) Wszystko sam przygotował i to mi się najbardziej podobało w tym całym prezencie. Statuetka stoi w pokoju, zdobi wnętrze i przypomina ten miły czas. Dla zainteresowanych zlecił jej wykonanie na http://statuetki-trofea.pl zrobią każdą jaką sobie obmyślisz.

Gość Karollka

Podarowałam babci i dziadkowi koszulki z nadrukiem, z ich zdjęciami z lat młodości. Zleciłam nadruk w A3extra z Poznania i wyszło świetnie a dziadkowie byli w szoku żę takie rzeczy można robić 😄