Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będe inaczej postrzegana przez partnera ?

Polecane posty

Gość gość

Błonę straciłam poprzez masturbację, mając 17 lat. Obecnie mam 18. Jestem normalną dziewczyną, podobam się mężczyzną. Uważam,że jestem za młoda na seks. Chciałabym zrobić to z osoba którą zwiążę się na całe życie.. Czy dla tego że straciłam błonę, będę inaczej postrzegana przez mojego przyszłego partnera?????

Gość gość
Mnie czeka zabieg, w wyniku którego mogę stracić błonę. Też się zastanawiam, co to będzie oznaczało dla mężczyzny...

Gość gość
no wlasnie ja też nie wiem :( nie wiem nawet co o tym sądzić.

Gość gość
a skąd będzie wiedział, że ją straciłaś? Poza tym wiele kobiet nie ma błony dziewiczej nawet o tym nie wiedząc bo się bez niej urodziły albo pękła przy wysiłku fizycznym.

Gość gość
Nawet nie zauważy. Ta cała błona to po trosze mit. Coś tam niby jest, ale facet nie jest w stanie rozpoznać czy dziewczyna jest dziewicą czy nie - chyba, że po zachowaniu. Nawet ginekolog nie zawsze ma pewność jeśli pacjentka nie powie mu szczerze czy współżyje. Niektóre dziewczyny mają wyraźną i silną błonę, ale takiej raczej nie przerwałabyś sama.

Gość gość
albo przy przechodzeniu przez płot

Gość gość
od pozbycia się błony na płocie straciłoby się też parę innych organów :P

Gość gość
ale on wtedy moze pomyslec ze go oklamalam i nie jestem dziewicą,ale przecież z drugiej strony jestem dziewicą ..