Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Regina88

Jaki wózek 3w1 do 1200 zł?

Polecane posty

Potrzebuje kupic wózek 3w1. Od razu zaznaczam, że nie stac mnie na droższy wózek niz za 1200 zł. W grę wchodzi tylko nowy. Co do używanych rzeczy mam pecha i nigdy w zyciu juz nie kupie. ** Musi miec pompowane kola, regulowana rączke, podnoszone oparcie w gondoli itp. w sumie starndard w dzisiejszych wózkach ** prosze o opinie poreczności, ciężaru, wygody podczas spaceru i przede wszystkim wygody dla maluszka:). Z góry dziekuje. p.s- Jak masz pisać nie miły komentarz to lepiej sobie daruj. Chodzi mi głownie o porady a nie wymądrzanie się.

Nie znam nowego wózka w takiej cenie. Poszukaj na bobowozki.pl pewnie polskie sa tańsze.

a jaki ma byc fotelik samochodowy bo dla mnie wszytkie wygladaja tak samo. Chodzi o atesty czy tylko ten wyglad?

Musi miec atesty i jak najwięcej gwiazdek bezpieczeństwa taki fotelik kosztuje przynajmniej 500,zl wiec może poszukaj używanego ale wiadomo jak to nie wiadomo czy będzie fzialal dobrze

Gość gość
http://allegro.pl/wozek-adbor-zipp-3w1-kolory-promocja-i5027202081.html wygoda podczas spaceru - 4 wygoda dla maluszka - chyba 5, dużo miejsca zarówno w gondoli, jak i spacerówce posiada wymienione przez Ciebie cechy ciężar - jak przeciętny wózek 3 w 1 poręczność - słaba 3 Mam go dla syna (został po córce) i w głowę zachodzę, że kierowałam się wcześniej takimi a nie innymi kryteriami. Teraz na pewno bym nie kupiła wózka 3 w 1. Zainwestowała w dobry fotelik, bezpieczny i z atestami. Z gondoli bym w ogóle zrezygnowała na rzecz dobrej, lekkiej, rozkładanej na płasko spacerówki. A za 1200 zł już coś fajnego bym kupiła. Przemyśl jeszcze raz decyzję o wózku 3 w 1.

a mial ktos w wózk amortyzatory? Czy to sie w ogole sprawdza? ** Inne pytanie- czy lepsze sa kola jednakowe, czy te ktore przednie maja mniejsze skrętne??

Gość gość
Amortyzatory się sprawdzają. A skrętne koła lepsze.

Gość gość
Ja mialam baby merc x8 i bylam zadowolona.

Gość gość
Sama nie mialam ale to dosc duzy wozek wiec jesli jestes drobnej budowy bedziesz miala "robote" go pchac. Najlepiej wybierz sie do sklepu i na zywo obejrzyj modele dostepne w tej cenie. Ja uzywalam emjot hitreec , ogolnie ok ale kilka duzych minusow bym znalazla.

ale on jest najlzejszy ze wszhystkich jakie ogladalam ok 10-11 kg, poniewaz ma aluminiowy stelaz. Wiec myslalam, że bd wygodny. Oczywiscie jesli nie zobacze to nie kupie nic wczesniej.

Gość gość
najlepiej od rauz kupowac wozek polaczony ze spacerowka czyli modele 2w1 i 3w1 sama zakupilam wozek expander black line z ktorego jestem bardzo zadowolona, nie mialam z nim zadnej nieprzyjemnej przygody

Gość gość
Też szukałam takiego wózka 3 w 1 i na allegro jest bardzo duzo ladnych w takiej cenie napewno cos znajdziesz :)

Gość gość
Polecam wozeczek Branoecco 3w1, w zestawie ma fotelik maxi cosi stoi wysoko w rankingach bezpiecznych fotelikow, sam wozek jest sliczny, ma aluminiowy stelaz, pompowane kola, potrzebne akcesoria i tapicerke z ekoskorzanymi wstawkami.

Gość gość
mam camarelo 3 w 1 q sport, jestem zadowolona, idealny w nawigacji, lekki, jak dla mnie za duza ma gondole reszta na plus, koszty na zakupy mega wielki I wytrzymaly

Gość regina 88
dzieki ale moje bobo ma juz 10 miesiecy i kupilismy bebetto luca s-line za cos ponad 1500 3 w 1 i polecam serdecznie

Gość gość
W takiej kwocie fajny i bezpieczny wózek dla maluszka, to na pewno Vicco od Adamexu. Jest barto lekki i zwrotny, a jego żelowe koła, sprawiają, że jego prowadzenie jest bardzo komfortowe i lekkie :)

Gość gość
A widziałam dziś nawet X-Lander X-Pulse za nieco ponad 1tys, ja mam x-move i trochę więcej zapłaciłam ale uważam że warto było bo na moje warunki jest po prostu lepszy