Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze byc przyczyna chronicznego zmeczenia?

Polecane posty

Gość gość

Od jakich 2 miesiecy jestem ciagle zmeczona. Zaczyna sie od 7 rano. Wstaje (mam 3 letniego synka ) i od razu jestem zmeczona i dodatkowo zdenerwowana. Zanim sie rozkrece i poczuje w miare dobrze jest juz wieczor. Dopiero wtedy czuje sie jako tak na chodzie. Jem w miare normalnie. Pije kawe na czczo potem sniadanie , obiad, kolacja. Niedlugo ide do pracy, boje sie, ze niw dam sobie rady. Co moze byc przyczyna takiego nastroju i zmęczenia?

Gość gość
ja mam tak całe życie i też bym chciała wiedzieć

Gość gość
Jutro bede miala wyniki badan krwi, moze czegos brakuje w diecie. Czy ktos mial lub ma podobne objawy?

Gość gość
Jesteś przemęczona i znużona wychowywaniem dziecka. Jak wrócisz do pracy i zmienisz otoczenie wszystko powinno wrócić do normy Zażywaj dodatkowo magnez, żen szeń i żelazo na wzmocnienie

Gość gość
Tarczyca...

Gość gość
Mam tak samo,tez rozkręcam sie ba wieczór, a jak siądę ba chwile to juz mi sie znowu nic nie chce. Myślę ze mam uboga witaminowi dietę,do tego zima,plucha.

Gość gość
to może być tarczyca ale ja mam takie stany kiedy mam stan "podanemiczny" wtedy biorę żelazo z dwa miesiące i na 3 kolejne mam spokój.

Gość gość
mam tak samo, a nie mam dziecka, ani jakichś większych obowiązków. Rano wstaję, tzn zanim wstanę to troche minie, bo nie raz nie mam siły nawet wygrzebać sie z łóżka :( Dopiero wieczorem zaczynam odżywać, mogę wtedy robić wszystko. Ja na przyklad badałam tarczyce - wszystko w normie. :O Dlatego sądzę, że nie zawsze to jest przyczyną.

Gość gość
Sprawdze z tymi suplementami. Magnezem, zelazem i zen szeniem. Dziekuje za podpowiedzi. Co do tarczycy to jaki lekarz wykonuje te badania?

Gość gość
Głównie jest to badanie krwi, z naciskiem na TSH

Gość gość
A od tarczycy ogólnie to jest ENDOKRYNOLOG .

Gość jelula
zdecydowanie endokrynolog! ale moze to jest jakieś przesilenie, moze masz za dużo na głowie....ja biorę tabsy z żeń-szeniem i powiem ci ze gold zen szeń complex daje rade i czuję sie o wiele lepiej! ale warto zbadać tsh bo nigdy nic nie wiadomo!