Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś wzburzył mnie incydent z telewizji śniadaniowej Dzień Dobry TVN

Polecane posty

Gość gość

Prokop i Welman połączyli się ze studiem tvn 24 żeby Katarzyna Kolenda Zalewska powiedziała jakie dziś wiadomości są najwazniejsze i ona tam mówi rolnicy bla bla bla i na końcu że będą mówić o kobiecie która uratowała z pożaru czwórkę swoich dzieci a sama zginęła w tym domu i tym zakończyła a Prokop mówi do niej - miałaś nam Kasi mówić tylko o miłych rzeczach, po co gadasz o tragediach smutnych a Kolenda na to - hahahahaha, no co ja poradzę hahahaha, pełny uśmiech na twarzy, taki świat więc muszę powiedzieć -no to za drugim razem nie mów nam o takich rzeczach Koniec fragmentu i mnie zastanowiła bardzo ta sytuacja , gdzieś tam w Polsce wydarzył sie dramat ludzki, to było czyjeś życie, kobieta wychowywała dzieci , zginęła a dla kogoś jest to zwykła zajawka w wiadomościach przy okazji której toczą kawarnianą dowcipną rozmowę przekomarzając się a Katarzyna Kolenda śmieje się szerokim uśmiechem że taki świat Nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy ci ludzie z tvn lub innych korporacji którzy żyją swoim bogatym gadżetowym życiem i sobie słodko rozmawiają nie wiem , czy ktoś wie ?

Gość gość
Dla nich tragedią jest jak umrze ktoś z ich grona, wówczas na chwilę do nich dociera że są takim samym pomiotem jak my. To kmioty, buraki i buce, dbające o własną doopę.

Gość gość
masz rację, przykre:(

a czego sie spodziewałaś po TVNie, który zdaje sie jest w rękach niemców? Oczywiście, że ich cieszy jak sie polacy palą. To dla nich tradycja. Poza tym mnie najbardziej przeraził fakt "mówienia tylko o wesołych rzeczach

Gość gość
tvn to gniot!!!

Gość gość
w Polsce nie ma niezależnej telewizji przykre to :(

Gość gość
to samo była sytuacja z ksiedzem mysliwym .Jak zawsze lubiałam ta pare super sa tak dzisiaj mnie powalili takim atakiem na kogos ,wkoncu nie krzywdzi ludzi itp, ze jest gajowym czy jak to sie tam nazywa ,jest to w polsce legalne .A to ,ze on jest ksiedzem to co za roznica ??? Pytanie o czy przykazanie nie zabijaj ...jak sie ksiadz ustosunkowuje to tego .No sory to ci co sa mysliwymi to sa mordercami bo zabijaja zwierzyne ..ku..a my ale jak wszyscy jedza dziczyzne czy kaczki czy kury ..to ptrak czy zwierze ktos to musi zabic to wszyscy samoredercami a ci co tylko jedza sa cacy??/Pierwszy raz w zyciu ta para mnie zawiodła ..

Gość gość
myśliwy musi odstrzeliwać nadmiar chorej złej gatunkowo zwierzyny chroniąc gatunek, żeby rozmnażali sie najlepsi

Gość gość
to jest stacja zydowska

Gość gość
ksiądz powinien pomagać biednym a nie chodzić po lasach i zabijać zwierzynę, a swoją drogą to jak to sie ma do 7 przykazania: nie zabijaj? W doopach sie niektorym poprzewracalo z nadmiaru pieniedzy, bo przecież myslistwo to droga zabawa

Gość gość
chyba pedalska! Ciągle promują jakieś c***y, albo anorektyczne modelki i spedalonych projektantów!

Gość gość
Widać ludzie nie rozumieją sensu siódmego przykazania. Nie zabijaj, tyczy się ludzi. Nie zwierząt, którymi człowiek się żywi.

Gość gość
o tym własnie mowie nie zabijaj -moim rozumowaniem chodzi o ludzi,a Welman zadał to pytanie ksiedzu( jej chodziło o to ze ksiadz zabija i nie przestrzega prztkazania bezsens totalny) - nie zrozumiałam ich ataku na ksiedza . Tak jak pisałam wyzej o tym ze kury kaczki krowym itp zabijaja i ludzie to jedza zapewne tez welman z prokopem .To czym sie roznia sarny dziki od kuty krowy cielaka ???????? Wychodzi na to kury kaczki ,cielaki indyki mozna zabijac (bo to ludzie robia dla kasy i to nie jest grzechem) bo to pozniej sprzedaja ..a ten ksiadz mysliwy zabija sarne ,dziki to według wel;mam jest morderstwem ) a ze ksiadz to juz wogole ...gdzie tu logika mysliwy morderca bo niby dla przyjemnosci zabija a chodowca drobiu tp zabija dla kasy i to juz nie jest grzech

Gość gość
sory za błędy '....

Gość gość
Bóg przecież powiedział Noemu że za krew zwierząt nie będą ludzie odpowiadać tylko za krew ludzi a Bóg nie zmienia zdania w sumie w dekalogu nie ma nie zabijaj tylko nie morduj a to wielka różnica bo jak bronisz siebie czy kraju to wiadomo jak to się kończy jak bombę z czołga się wystrzeli z resztą ksiądz nie powinien być gejem bo w biblii pisze że jest bałwochwalcą więc co to za ksiądz co nie uznaje nauczania biblii

Gość gość
bo ludzie którzy wejda w świat tzw warszafki, pracy w korporacji, mają przywileje, żyje im sie łatwo, zewsząd kasa przychodzi to juz nie potrafią myśleć racjonalnie oni widzą tylko to co jest w ich otoczeniu i myślą że tak świat wygląda nie wiedzą że Polacy żyją w nędzy , 4 osobowe rodziny utrzymują się za 2 tys zł że ktoś nie ma pieniędzy na opał do domu oni tego nie rozumieją, liczy się tylko ich filozofia życia i wszyscy muszą myśleć tak jak oni bo wtedy będą uchodzić za super zakupy w sklepach ekologicznych, sery francuskie, przepiórki i przegrzebki

Nie oglądam TVNu! Z uwagi na moje zdrowie psychiczne. Również nie znoszę płycizny moralnej i pychy. Oglądaj od rana TVP Info, to się dowiesz, co się dzieje w Polsce i na świecie. Przynajmniej mówią należytym z szacunkiem i powagą o wszelkich tragediach.

Gość gość
tvn to najgorsza stacja w Polsce

Gość gość
ja własnie jestem zszokowana jesli chodzi o Welman i Prokopa bo oni nigdy na kogos nie naskakiwali ,mili ,prowadzili kulturalne rozmowy jak mi sie wydawało uwazali ze kady ma swoje zdanie na kady temat i to trzeba uszanowac a tu taki numer wywineli zawiodłam sie na nich bo zawsze lubiałam ich słuchac sa rewelacyjni .Mam nadzieje ze to jest jedyna taka wpadka

Gość gość
u pani W to nie wpadka bo już ją raz widziałam jak naskoczyła na gościa w programie jakimś nie pamiętam nazwy to było na tvn style ja wszystko rozumiem ale prowadząca nie powinna się tak zachowywać

Gość _ TAK_POWIEM
KU'RWY JE'BANE BEZ KRZTY EMPATII, a hajsu biorą za miesiąć tej propagandy i kłamstwa tyle co ja za 10 lat nie zobaczę z uczciwej pracy w fabryce mebli, KU'RWY JE'BANE ! i tak powiem, że połowę tych ku'rew bym wyj'ebał w p******eć, i tu straż miejską, oni sobie tylko, co !? ku'rwa i tak powiem, bo mnie boli, 40 lat pracy, oszukali mnie, banda decydentów polskich kur'wa !

Gość gość
dajcie linka do Cygana

Gość gość
POLSKO powstań z kolan!!!

Gość gość
No niestety nastały czasy ogromnej znieczulicy społecznej .Tragedie stały się sensacją prasy ,radia , telewizji i internetu , a nasze komentarze, to istna znieczulica społeczna.