Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego chcecie mieć wnuki babcie?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że nie wszystkie z Was lubią dzieci;) A mimo to chcecie. -Dlaczego zdradźcie mi tą tajemnicę? Czy to chodzi o to że człowiek bez dzieci jest taki nie do końca dojrzały ? Chcecie żeby wasze dzieci dorosły i stanęły na wysokośc***ełnej odpowiedzialności? Nie wiem jakie mogą być powody w przypadku babć które z góry deklarują iż wnuków niańczyć nie będą?

Gość gość
A może tutaj chodzi o szacunek?? Pamiętam jak moja koleżanka wypychała sobie brzuch poduszką a kiedy ktoś ją pytał dlaczego to robi mówiła: Ty wiesz jak wszyscy mnie szanują w tym błogosławionym stanie?;) Zastanawiam się jakie jeszcze mogą być powody?

Gość gość
Rozumiem że babcie kochające dzieci pragną wnuki posiadać Ale nie wszystkie babcie kochają dzieci...

Gość gość
14.29-to akurat motyw z filmu :D

Gość gość
Zdaje się że w tym dziele babcie nie przesiadują. Już dawno zauważyłam że poziom dyskusji jest najniższy właśnie w dziale ,,macierzyństwo"

Gość gość
a ty myślisz że babcie na kafeterii siedzą??? :)

Gość gość
14:33-Który napisało życie kochana

Gość gość
Telewizja ma siłę widzę Jak czegoś nie było w telewizji jest nieprawdą a jeśli było to stamtąd pochodzi:)

Gość gość
Ktory nosi tytuł "Zróbmy sobie wnuka" :P

Gość gość
Czyli nikt mądrzejszy tutaj nie przesiaduje?

Gość gość
A ja wiem dlaczego ;) zeby pozniej powiedziec: teksty mojej tesciowej: -nam tez nikt nie pomagal -twoj maz tez tak sie darl -ja tez bylam zmeczona -tez nigdzie nie wychodzilismy -twoj maz, a moj syn jest tak samo niezainteresowany dziecmi jak twoj tesciu

Gość gość
a ja jestem babcią 12 letniej dziewczynki i 5 letniego chłopca, mam jeszcze dwoje dzieci. od których powinnam doczekać się wnuków. syn 33 i córka 32. Córka ma pracę na zastępstwo i jest 5 lat po ślubie. syn bardzo chorowała w zeszłym roku i musieli odłożyć urodzenie wnuka na póżniej. zobowiązałam się, że odchowam wszystkie wnuki do czasu przedszkola. i słowa dotrzymam. dlatego chcę pomóc, bo mi nikt przy dwójce młodszych dzieci nie pomógł i było mi bardzo ciężko, dlatego zrobię wszystko, zeby im było lżej.

Gość gość
Mam 24 lata, moja mama 47 i nie ma wnuków, ale jakiś czas temu włączyło jej się takie ciśnienie na wnuki ze aż się z niej śmieje, no masakra jakas;p pozazdrościla chyba swojej siostrze.

Gość gość
47 latka to jeszcze może swoje urodzić, a nie cisnąć na wnuki.

Gość gość
Tzn ona mnie nie naciska ale widać ze ma ciśnienie bo aż to z niej wychodzi np jak reaguje na wnuki swojej starszej siostry. To po prostu widać (albo jak się rozmarza jak by to ona chciała i bawiła wnuki i jakby to fajnie było)