Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka971

ODCHUDZANIE

Polecane posty

Witam :) Mam 17 lat, 164cm wzrostu i ważę 60kg :) niby moja waga jest prawidłowa ale mam bardzo duży brzuch :/ nie jadam często chipsów, fast-foodów itd :) staram się jeść zdrowo ;) pomóżcie co mam zrobić żeby zgubić zbędne kilogramy do wakacji :/

Gość radyeye
Najważniejsze, że unikasz śmieciowego żarełka. Do wakacji powinno Ci się udać na spokojnie wyrzeźbić go. Skup się na ćwiczeniach na mięśnie brzucha i najważniejsze byś ćwiczyła regularnie.

mam taki zamiar, ale czy mi sie uda to nie wiem :( próbowałam tyle razy i nigdy nic mi nie wychodziło :(

Gość radyeye
Bądź konsekwentna. Nie poddawaj się tylko ćwicz. Nie mówię byś się katowała ćwiczeniami ;). Postawiaj sobie cele w stylu: 4 dni w tygodniu = 20 minutowa seria ćwiczeń na mięśnie brzucha.

Gość sinndii
Może poćwicz sobie trochę pobiegaj lub zapisz sie na fitness tam są zajęcia np ,, płaski brzuch" unikaj slodyczy . Staraj sie robić to systematycznie.

Gość zuzzannaola
Ja chodze na fitness kilka razy na tydzień jem lekkie posiłki- mało a często i wspomagam się zieloną kawa max, waga spada w dól . Polecam zielonakawamax.pl

Gość gość
U mnie wygląda to tak, regularnie ćwiczę nie podjadam wieczorami , sobota basen i waga spada. Rano do diety stosuję tabletki zielonej kawy max, efekty są już widoczne.

Gość gość
Na bank trzeba ćwiczyć plus dieta ograniczyć slodycze a waga będzie spadać . Ja wspomagam się dodatkowo zieloną kawą max.

Pocwicz sobie jakies dywanowki codziennie woeczorem, wprowadz forme ruchu, ktora daje Ci przyjemnosc, np. rower jak sie zrobi wiosennie, skakanke lub chocby codzienny spacer. Jak z diety wywalisz slodycze i smieci to samo zejdzie. Nie musisz nic wielkiego robic z taka waga.