Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tym_czasowy

Prośba o pomoc...

Polecane posty

Nazywam się Łukasz Skórski i od ponad 20 lat choruję na padaczkę. Nie mogę znaleźć pra.cy, a pracodawcy boją się ry.zykować zatrudnienie mnie, gdyż grozi to atakiem w miejscu pracy. Do tej pory utrzymywałem się żyjąc wspólnie z kimś bliskim, niestety ta osoba zmarła pod koniec zeszłego roku i z dnia na dzień zostałem praktycznie bez środków do życia. Za.siłek z OPS z najwyższym trudem wystarcza na bardzo skromne jedzenie, nie stać mnie już na takie luksusy jak płac.enie rac.hunków i naprawdę nie wiem, co będzie dalej. Najgorsze jednak dla mnie jest to, że nie stać mnie na leczenie – miesięczny zapas leków kos.ztuje 380 zło.tych. Chcę w ten sposób zwrócić się do Państwa z serdeczną pro.śbą o wsparcie w tym bardzo trudnym dla mnie okresie. Gdyby zdecydowali się Państwo na jakąkolwiek, choćby najmniejszą wp.łatę, będę niezmiernie wdzięczny za okazaną dobroć. Moje dane: Łukasz Skórski 95114020040000310235594338. Proszę w tytule wp.łaty napisać „Środki na leczenie”. Ogromnie dziękuję za każdą zło.tówkę! PS. Nie mogę udowodnić, że nie jestem jakimś osz.ustem. Zwracam się ze szczerą prośbą do ludzi dobrej woli, gdyż znalazłem się pod ścianą. Liczę również na zrozumienie ze strony administracji tej strony i nieusuwanie mojego wpisu. Dziękuję. Łączę wyrazy szacunku i życzę zdrowia, Łukasz Skórski