Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu macie dzieci skoro widzicie ze swiat robi sie coraz gorszy i wiecej w zyci

Polecane posty

Gość gość

w zyciu smutku niz radosci?

Gość gość
bo dzieci to radosc :P stopka: swiat jest taki jaki sobie zbudujemy i ani odrobine inny

Gość MamaCóreczki
Wiesz co, ja co jakiś czas mam wizje katastroficzne, wojna, kataklizm, mordy itp... To jest pewnie nieuniknione, jeszcze za naszego życia, ale... właśnie dlatego duszę z życia tyle, ile się da. Mam jedno dziecko, drugie w drodze... Ufam, wierzę i modlę się, żeby miały spokojne dzieciństwo, radosne, bezpieczne życie. A czas pokaże... Wszędzie na świecie gdzieś są wojny, ludobójstwa, kataklizmy, ale też wszędzie ludzie bawią się, zakładają rodziny, rodzą dzieci... Nie od nas zależy, co się stanie dziś jutro....

Gość gość
k

Gość gość
Dzieci dają sens życiu. Właśnie, gdy jest mi smutno, pomyślę sobie o mojej rodzinie robi się ciepło na sercu i pod nosem się uśmiecham. Mam super już nastoletnie dzieciaki, super męża, mam szczęście i radość. Mimo trosk i zmartwień jesteśmy razem. Miłość to wspaniełe uczucie, łagodzi zmartwienia, dodaje uśmiech.

Gość gość
swoich rodziców spytaj czemu cię zrobili :) czasy zawsze były złe. Zawsze były wojny, pogoń za kasą, tak tak wyścig szczurów to nie jest wymysł naszych czasów. Zawsze były jakies kataklizmy choroby i niepewność więc nigdy nie jest dobry czas tak w sumie :o

Gość gość
świat już nieraz bywał gorszy i ludzie się rodzili