Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przychodnia Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam dobrej przychodni we Wrocławiu najlepiej na Krzykach lub okolice, która ma podpisaną umowę z NFZ. Zależy mi na dużym wyborze lekarzy specjalistów głównie dermatolog (mam już skierowanie) alergolog (jeśli w ogóle to na NFZ jest) oraz internista. Zna ktoś? Może polecić jakąś przychodnie???

Gość gość
Podbijam temat, bo też szukam jakiejś dobrej przychodni POZ. Mieszkam na Kruczej, ale nie mam pojęcia czy jest jakaś warta uwagi przychodnia w okolicy, mieszkam tu od niedawna. :(

Gość olka090
Ja od kilku miesięcy chodzę do Medical Complex na Grabiszyńskiej, chodziłam prywatnie, ale czytałam, że od grudnia będą mieli POZ z NFZ. Bardzo dobrzy lekarze tam pracują, mam nadzieję, że na NFZ nic się nie zmieni.

Gość gość
też polecam medical complex, korzystam z poradni ginekologicznej.

Gość bea986
Też chodze na Grabiszyńską do Medical Complex - OGROMNIE POLECAM! Żadnych problemów z zapisami na wizyty i wizyta nie trwa paru minut.

Gość paula609
dziewczyny, a jak tam z parkingiem? bo to chyba zmora Wrocławia, ciągle krążę w poszukiwaniu miejsc, a czas codziennie na wszystko mam praktycznie wyliczony ;/. szukam jakiejś przychodni niedaleko centrum, gdzie nie będzie problemu z zaparkowaniem auta, ale nie wiem, czy to w ogóle możliwe. ;/

Gość gość
na szczęście mają parking zaraz obok, także nie ma problemu z parkowaniem. no niestety Wrocław taki jest ;/ chociaż jak każde duże miasto, w Warszawie to już w ogóle tragedia, ostatnio miałam "przyjemność" być na szkoleniu.

Gość sins324
Byłam ostatnio w Medicalu u kardiologa, też mogę z czystym sercem polecić. Bardzo dobra przychodnia.

Gość miko453
czytając wasze opinie chyba też tam się zapiszę, szukam dobrego ginekologa.

Gość minnie324
Mają serio dobrych specjalistów, zresztą z kim nie rozmawiam i tam chodzi, to ma dobre opinie o tej przychodni.

Gość gość
Serdecznie polecam http://kolmed-swidnica.pl , znajdujący się w Świdnicy, zaraz obok Wrocławia. Bardzo przyjemna klinika, specjalizująca się w POZ (np szczepiania). Super atmosfera i jeszcze lepsza kadra!