Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exhibere79

Ekshibicjonizm. masturbacja. Kraków

Polecane posty

Nie mam! Tak naprawdę jestem debiutantem i mam straszną ochotę przekonać się jak to jest ;)

Gość gość
Bujny wrzos. Ta najpulchniejsza dobrze sobie stanęła. Kępa trochę zakrywa jej te masywne łydki.

Gość gość
Szkoda, że nie potrafisz utrzymać jednej wersji pod tak intensywnym gradobiciem wnikliwych pytań

Pisanie na forum to jak niezobowiązująca rozmowa na targu, gdzie wszyscy się przysłuchują :) Prawdziwe interesy można ubić we dwoje, tudzież na maila ;) Traktuj to z przymrużeniem oka

Gość gość
A co byś powiedział na niezbyt sympatyczną kobietę o parszywym spojrzeniu i mało uprzejmym słownictwie, tak dla odmiany po poprzednich milusińskich? Mam taką jedną znajomą, co chętnie poucinałaby ptaszki wszystkim facetom, ale może jakoś się dogadacie. Prawdopodobnie będzie chciała, abyś jej wypłacił jakąś rekompensatę pieniężną za czas poświęcony na oglądanie jakiegoś niedomytego członka, bo ona nie ma w zwyczaju robić nic za darmo

Gość gość
co, mialby jeszcze bazyliszkowi płacić? poza tym mógłby mu nie stanąć

Powiem tak: - dbam o higienę, myję to co trzeba codziennie, a jeśli jest konieczność to częściej :) - Oczywisty jest fakt, że wolałbym kobietę lekko zainteresowaną moim fetyszem, niż taką co nawet nie rzuci kątem oka - Oczywisty jest fakt, że wolałbym taką, która mi się podoba, niż taką która w ogóle mnie nie kręci. Niemniej jednak, lubię kobiety które wiedzą czego, jak i gdzie oraz z kim chcą, sympatyczność tudzież jej brak nie jest przeszkodą... - brak erekcji również, jeśli chce się pokazać to i owo

Gość gość
To nie myślałeś o tym, żeby po prostu zapłacić jakiejś lasce z roksy troszkę mniej niż za loda ?:) Czy zależy ci bardziej na osobie, która nie ma tak częstej przyjemności obcowania z różnymi penisami?

Zależy mi na spotkaniu osoby, która... nie jest "zawodową" oglądaczką penisów :)

Gość gość
A gdyby tak jakaś urocza hobbystka domagała się przedpłaty na konto, nie tyle za fatygę co podejmowane przez siebie ryzyko, na poczet otarcia łez po potencjalnie przykrym incydencie, któryż to należy brać zawsze pod uwagę w takich sytuacjach niepewnych?:classic_cool:

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Żeby mieć szerszy wybór. Chcesz się do końca życia kisić w wąskim gronie tych, które nie wymagają odpłatności? Polska to w sumie biedny kraj

Gość gość
Jakie warunki musiałaby spełnić kobieta, aby otrzymać taką pomoc?

Gość gość
Przestań już pieprzyc z tymi glupimi pytaniami

Gość gość
Bardzo mi przykro. Autor musi mi sam stanowczo i jasno zakomunikować, że już więcej głupich pytań w tym temacie nie zniesie:classic_cool:

Gość gość
hej chciałam napisac ale mail nie działa- napisz Ty mojego znasz. D....

Gość gość
zmieniłeś go ! niech mi to będzie ostatni raz :) napisałam D...

Gość gość
Dominiko, czy on jest tak przystojny, jak sam twierdzi?:classic_cool:

Gość gość
Ogólnie polecasz gościa? Bo wciąż się zastanawiam, czy aby się nie zdecydować jednak:classic_cool:

Gość gość
jaki jest mail do autora??? podany nie działa ;/

Gość gość
zaklepany on już jest mój :) D..

Gość gość
moje gratulacje! :D i moja rada: gdy znajdziesz się wystarczająco blisko, to najlepiej złap ptaszka w klatkę tego rodzaju i nigdy nie dawaj chłopu kluczyka do rączki! wtedy faktycznie będziesz mogła się nim cieszyć na wyłączność :) http://img842.imageshack.us/img842/9035/3fya.jpg

Gość gość
moje gratulacje! :D i moja rada: gdy znajdziesz się wystarczająco blisko, to najlepiej złap ptaszka w klatkę tego rodzaju i nigdy nie dawaj chłopu kluczyka do rączki! wtedy faktycznie będziesz mogła się nim cieszyć na wyłączność :) http://img842.imageshack.us/img842/9035/3fya.jpg

Gość gość
ciekawy pomysł z tą klatką ;)

Gość gość
to nie był by zły pomysł bo jednak mi umyka :) D.