Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agamaleńka26

zlamanie kosci guzicznej a L4

Polecane posty

Gość agamaleńka26

Witam, Kilka dni temu doznałam złamania kości guzicznej. Lekarz na SOR wystawił mi zwolnienie lekarski na okres tygodnia. Za kilka dni mam wizytę kontrolną w poradni urazowo-ortopedycznej i zastanawiam się czy mam szanse na przedłużenie zwolnienia lekarskiego. Zaznaczam, iż jestem w stanie chodzić , jednak nadal odczuwam dolegliwości bólowe, a moja praca ma charakter siedzący. Czy ktoś doznał takiego uraz? Ew. czy ktoś ma inf. na jaki okres wystawia się zwolnienia w przypadku takiego urazu? Z góry dziękuję za pomoc:) Pozdrawiam Aga

Gość gość
myślę, że to zależy od twojego samopoczucia, jeśli jescze mocno boli, to przecież dostaniesz zwolnienie. Albo powiesz, że mocno boli. Ja miałam "tylko" stłuczoną kość ogonową i nawet na rtg nic nie było widać, a 4 tygodnie byłam na L4. Bolało okrutnie. Nie mogłam siedzieć. I lekarka musiała uwierzyć na słowo, bo jak to sprawdzić?

Gość agamaleńka26
dzięki za informacje:)

Gość agamaleńka26
a powiesz mi jeszcze czy zwolnienie w sytuacji występowania dolegliwości związanych z obitą kością guziczną wystawiał lekarz prywatny czy w jakiejś przychodni w ramach NFZ?