Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam. Potrzebuje rzeczy dla noworodka za darmo.

Polecane posty

Gość gość

Jeśli miałby ktoś do oddania ubranka, zabawki i inne to byłabym bardzo wdzięczna. Nie stać mnie na zakup nowych. Bardzo proszę o pomoc. Kontakt : ania22710@interia.pl gg: 50826426 lub tel 785414828.

Gość gość
Biedne dziecko. Po co się zabierałaś do robienia jeżeli już na starcie Cię nie stać? Ok nie jestem od oceniania, ale to trzeba byc strasznie durną i egoistyczną osobą aby zajść w ciąże w takiej sytuacji

Gość gość
Gościu powyżej, chciałam zwrócić uwagę na Twoją bezczelność oraz zero zrozumienia. Zapewne nikt z Twoich bliskich nie choruje na ziarniniakowatosc Wegneranie potrzebuje leków i zaszczykow z wyższej pułki, nie potrzebuje ubrań z powodu przytycia, nie potrzebuje niczego ani nikogo bo dba o swoją własną d**e. Gdyby mnie było stać to bym sobie kupiła, a że zdrowie młodszej siostry jest najważniejsze, a inni mogą mi podarować w zamian za ciuchy na 8 latke prosiłabym o nie wyrazanie i nie ocenianie człowieka ot tak. Widać jak rodzice Cię wychowali.

Gość gość
Zrob szczegolowa liste rzeczy, ktorych potrzebujesz.

Gość gość
Zeby je pozniej wystawic na Allegro?

Gość gość
" potrzebuje leków i zaszczykow z wyższej pułki" Teraz już jasne dlaczego panna potrzebuje ciuchow za darmo. Nawet na machanie mopem za glupie toto. Idz na pomocne emamy, tam mozesz uzyskac pomoc.

Gość gość
Po co sie wyzywacie na dziewczynie? Przeciez sa osoby co nie maja zrobic z takimi rzeczami, po prostu.

Gość gość
Jak "nie maja co zrobic z takimi rzeczami, po prostu" to moga oddac potrzebujacym. Naprawde potrzebujacym. Jaka masz pewnosc, ze owa panna nie naciaga? Sa fora pomocowe i tam i proszacy i ten, co nie ma co zrobic z rzeczami moga sie zglosic. Jedni uzyskaja pomoc, inni beda wiedzieli, ze ich pomoc trafila do potrzebujacych a nie cwaniakow. Do autorki - idz na pomocne e mamy, tam masz realna szanse na uzyskanie pomocy. Ewentualnie jest topik "oddam, przyjme" i tam mozesz sprobowac.

Gość gość
Jezusie a czy ja Cie znam. Nawet nie wiem kim jesteś i co z tym zrobisz. Równie dobrze możesz wystawić na allegro. Już raz tak moja koleżanka pomogła biednej nieznajomej i potem się okazało, ze tamta przehandlowała ciuszki. A koleżanka głupia swoje po dziecku oddała i jeszcze nowe kupiła bo taka to potrzebująca była:/ Ja wolę dać tam gdzie wiem, że potrzeba i co się z tym stanie.

Gość gość
Piertalaj :-P do roboty szloro a nie bachory trzepiesz. "Zaszczyki" :o

Gość gość
Nie mam nie dam

Gość gość
No więc właśnie. To jakaś naciągara. A to jak mnie rodzice wychowali to raczej nie Twoja sprawa. Też nie znasz mojej sytuacji hahaha. Jak dla mnie głupie gadanie. I ja nadal uważam, że jak chce się mieć dziecko to trzeba zarobić. Koniec. Kropka.

Gość gość
Na co przepraszam choruje? Widac,ze klamiesz bo nawet nazwy choroby nie znasz. Jesli juz to choruje na ziarniniaka Wegenera,a leczenie tej choroby jest w calosci refundowane. Wiec może nie pisz bzdur i nie próbuj naciągać ludzi. Ja mam dużo ciuchów po dzieciach ale wole je oddać komuś kto ich naprawde potrzebuje a nie komuś kto klamie.

Gość gość
,szczyka'mnie w du/pie jak to czytam :P

Gość gość
ja potrzebuję willi z basenem a nie mam... :P dajcie mi! :D